N&D Kısır Somon Mama ?

Bcanaydn
Bcanaydn

13838 Puan

Kısırlaştırma olduğundan beri hills veteriner özel kısır tunalı mamasını kullanıyorum ama sürekli veterinere git al yoksa bekle zor oluyor n&d tavuk ve türevi olmayan kısır maması yok mu bulamıyorum (tavuklu mama yiyince tüy dökümü çok artıyor)

5 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

N&d nin kinoali serinde balıklı maması var kısır kedilere uygun protein %30 yag %16 mineral degerleri de cok düşük. yag orani fazla düşük degil ama kilolu bir kediniz yoksa yeterli bir oran. Yine ayni serinin kuzulu mamasida var onda yag orani %9. Ama malesef bu seri de sadece veterinerde satiliyor. Ayrica hills kullanmaya devam etmek isterseniz vetteki özel mamayi kullanmaniza gerek yok ki internette hills tuna balıkli kısır mamasi mevcut zaten. Ayrica farkli bir marka kullanmak isterseniz instinct güzel bir markadir somonlu kısır mamasini kullanabilirsiniz.

Bcanaydn
Bcanaydn

13838

Maalesef kilo sorunumuz var n&d daha içeriği kaliteli diye ona geçmek istiyorum tam da emin olmamakla birlikte instinct bakıcam şimi ona teşekkürler

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Nd kısır mamaları çok kuru yani yağsiz olduğu için öyle olması gerekli evet ama normal çeşitlerini yedikten sonra bizimkiler asla kisiri yemediler.. küçük bir bilgi olarak kalsin burada:)

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Birde nd tahilsiz alırsanız kisir mama olmasa bile kilo aldırmıyor

bademthecatt
bademthecatt

122203

Farminanın ürünü matisse somonlu kısır mamaya bakabilirsiniz oda güzel bir mama biraz daha uygun tüylerede iyi geliyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 380 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR