Aradığım Kumu Buldum!!

Bue
Bue

773 Puan

Herkese selam.
Vancat ve ever clean kullandım ama memnun kalmadım özellikle ever cleani kızım sevmedi nedenini bilmiyorum muhtemelen benimkinin cinsliğidir :) . Şimdi Unicat kedi kumu aldım hem veteriner hem de kullanan arkadaşlarım tavsiye etmişti. Kesinlikle tozutmuyor kokuyu çok iyi hapsediyor ve topaklanması süper. Kullanan arkadaşlarım ever clean markasından daha iyi ve daha uygun fiyatlı olduğunu söylediler ve haklılarmış. Eğer kum arayışı içindeyseniz denemenizi şiddetle tavsiye ederim.

4 CEVAP

Bue
Bue

773

Umarım siz de memnun kalırsınız rica ederim :)

Sselin1
Sselin1

122024

Ben de mirmir ekstra topaklanan kullaniyordum ilk baslarda memnundm ama artik bayagi bozdu cok tozlu geliyor. Reflex kirmizi daha iyi ama yeterli degil. reflex sari tozsuz gibi ama parfümlü. Bir dahaki sefer Garden mix karbonlu denemeyi planliyordum bu markayi da alıp ikisini karsilastirayim en iyisi.

Ozgekurt
Ozgekurt

1807

Benimki kum seçmiyor hepsine yapıyor :) Ama bende evet cleani gerçekten hiç beğenmedim. Birkaç kere aldım farklı farklı ama bilemiyorum abarttıkları kadar güzel bir kum değil bencede. Bende uzun aramalar ve denemeler sonucunda reflex aktif karbonlu kumla tanıştım ve bayıldık. Herkese tavsiye ediyorum alın aldırın diye. Arkadaşlarım sponsor mu oldular diye dalga geçiyor hatta :) Sizin dediğiniz kumuda deneyeceğim merak ettim ama reflexin açık yeşil kutulu aktif karbon kumunu tavsiye ediyorum bende fiyatıda çok yüksek değil

Kevserhaksever
Kevserhaksever

13514

Bu kum markası benim de dikkatini çekti şuan kullandığım kumdan memnundum fakat son kutu aşırı toz oldu ve hiç hoşuma gitmedi bu durum. Kedimi o toza maruz bırakmak beni üzüyor tuvaleti açık olduğu halde. Bu kumu deneyeceğim cok teşekkür ederim.. :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 439 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR