Kedim İshal

Heduman
Heduman

1000 Puan

Kedimiz 3 gün oldu sahiplendik ama iki gündür ishal dün çok kötü kokuyordu ama bugün koku dünkü gibi çok değil eski sahibi yeni ev ortamında diye stres yapmış olabilir dedi.diskisinda sıkıntı yok baktım.ishali dışında yeme ve hareketlerinde garip bir durum yok gibi . stresten ishal olabilir mi yada nekadr beklemeliyim bu durumu yardımcı olursanız sevinirim

4 CEVAP

Kevserhaksever
Kevserhaksever

13514

Evet ben parazit aşısı sonrası kedimi yıkamıştım 1 kere direk o stresten ishal oldu yavrum. Biraz yoğurt verebilirsiniz. Derisiz tavuk haşlayın ve kuru mamasını çok vermeyin bol bol su içsin. 24 saatten uzun süren ishal durumunda veterinere gidilmesi gerekiyor. Dehidrasyon olması durumu kedi için sıkıntılı. Yarın da geçmezse muhakkak veterinere gidin lütfen. Geçmiş olsun :)

gulatakan
gulatakan

107188

İshalin bircok nedeni olabiliyor.veterinerin görmesi iyi olur.hele ki yavruysa tehlikeli bı durum.ama yetiskinse şunu diyebilirim eğer yemesinde icmesinde oynamasına bir sıkıntı yoksa,parazit mücadelesi de yapılmışsa ve sadece kakası civiksa genelde mama kaynaklı olabiliyor.bizimkine nd iyi geldi o konuda.

gulatakan
gulatakan

107188

Derisini tutup birakin.eger hemen yerine gelmiyorsa hayvan dehidre olmuş yani susuz kalmıştır.boyle bı durumdan suphelenirseniz vet e gidene kadar siringayla da olsa su verin.

Nazlibykkfdr
Nazlibykkfdr

1699

Kanlı ishal olmadığı sürece normal ishalde sakıncalı bir durum yok gibi eğer uzun süre devam ediyorsa veterinerinize danışın ve size toz bir ilaç verecektir umarım iyileşir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 335 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR