Kedimde Arka Pati Tutmuyo

tubabu
tubabu

182 Puan

Kedimin dün gece hiç bir sorunu yokken sabah bir anda arka ayaklarını kontrol edemiyor yürürken sürekli bir tarafa düşüyor ve çok halsiz veterinere gittiğimde scottish lerde eklem ağrısı oluyor ondandır dedi ama kedim scottish ve chinchilla melezi daha önce bu sorunu yaşayan var mı ne çözüm buldunuz geçti mi?

6 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Eklem ağrısı başka bacakların tutmaması başka bir şey. Başka bir veterinere daha gidin gençlik hastalığı olabilir fip bile olabilir. Ne biçim veterinermiş o öyle geri gönderiyor bakmadan etmeden.

behcetaydinelli
behcetaydinelli

106554

Bazı veterinerler için köye gidip afedersiniz inek bakmak daha kazançlı da o yüzden. Kedi köpek vs onlar için küçük iş. :/

dtaylan03
dtaylan03

108367

Benim kedim scottish. Yanlış çiftleşme sonucu doğmuş da değil. Ancak arka sağ ayak ekleminde benzer bir problem var. Hem el muayenesi hem de röntgen çekimiyle tespit yapıldı. Eğer herçekten scottish'lere mahsus eklem sorunu ise, eklem ve kemik destekleyici vitamin vermekten ve ağrıları çok arttığında ağrı dindirici ilaç takviyelerinden başka maalesef yapacak birşey yok. Ancak scottish'lere mahsus sorun mu bunu net olarak tespit ettirmelisiniz

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Başka veterinere de danışın belki de ciddi bir şey olabilir. Eklem ağrısı için de bir çözüm olmalı. Sorun lütfen veterinerinize.

behcetaydinelli
behcetaydinelli

106554

Kedilerde sık görülüyor bu arka ayaklardaki problem. Bazı hastalıklar da tetikleyebilir. Sinirsel bir problemden, travmatik olaylardan dolayı olmuş olabilir. Yüksek bir yerden düşme vs. Kedinizi işini düzgün yapan bir veterinere göstermeniz gerek. Umarım tedavisi vardır.

Sarptunga
Sarptunga

620

Başka bir hekime danışın sonra veterinerinizin camına parke taşı atın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 320 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR