Felicia İle Jungle Arasındaki Fark Nedir ?

cuneytsahin
cuneytsahin

12630 Puan

Merhabalar, uzun zamandır mamaları araştırıyorum ve bir detay çok dikkatimi çekti. Pelagos Akvaryum firmasının markaları olan Felicia ve Jungle mamaların içerikleri birebir aynı. Özellikle Kısırlaştırılmış Somonlu mamalarının içerikleri aynı olmasına rağmen arada 5 lira gibi bir fiyat farkı var. Bu iki mamanın içeriğinin ve üreticisinin aynı olmasına rağmen neden piyasada aynı firmanın iki farklı maması var ? Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?

4 CEVAP

cuneytsahin
cuneytsahin

12630

Jungle Kısır Somonlu=
İÇİNDEKİLER
Hidrolize somon proteini (%23), baldo pirinç, bezelye, somon yağı (%6), hamsi unu, karides unu, bira mayası, hidrolize tavuk ciğeri, hamsi yağı, nükleotit maya proteini, mineraller, prebiotik mannan oligo sakkaritler, deniz yosunu, avizeağacı özütü, kızılcık tozu, pisilyum.


Felicia Kısır Somonlu=
İÇİNDEKİLER: Hidrolize Somon Proteini (%23), Baldo Pirinç, Bezelye, Somon Yağı (%6), Hamsi Unu, Karides Unu, Bira Mayası, Hidrolize Tavuk Ciğeri, Hamsi Yağı (%2), Nükleotit Maya Proteini, Mineraller, Prebiotik Mannan Oligo Sakkaritler, Deniz Yosunu, Avizeağacı özütü, Kızılcık Tozu, Pisilyum.


İki mamayı da alıp inceledim yanyana koyup baktım. Felicia ile Jungle arasındaki terk fark mama tanelerinin şekliydi.

TATA4242
TATA4242

118617

Valla ikiside kalitesiz mama,yukarıdaki arkadaş sağolsun daha detaylı söylemiş,en azından hiç durumunuz yoksa bile Matisse,Golosi,Mystic markalarını deneyin,kaliteli yüksek fiyatlı royal c.purina gibi bir çok markadan daha iyiler.

cuneytsahin
cuneytsahin

12630

Daha detaylı bilgi verebilecek birisi var mı ?

TATA4242
TATA4242

118617

Madem merak ettiniz kısaca söyliyim,yaptıkları reklam amaçlı birşey,tek ürün yada marka olunca eskimeye başlıyor.Yeni ürün yada marka çıkarma gereksinimleride bundan kaynaklı.Özellikle çoğalan pet besleme sayısında artış sebebiyle ve mama sektöründeki pazarda yer bulma adına,kendilerini yeniden tanıtıyorlar.Tıpkı proplan gibi Purina markasının ama proplan daha önde duruyor ve çokça reklamı yapılarak,ilgi toplanmaya çalışılıyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 542 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR