Kısır Kedi İcin

Betulkmm
Betulkmm

700 Puan

Pazartesi günü iki kutu mama aldım. Daha sonra veteriner ile konuştuk. Cuma günü kisirlascak. Kedim kisirken de normal mamayı yiyebilir mi? Markası bonacibo

4 CEVAP

Yeni kisirlastigi için birşey olmaz ama mama bittikten sonra kaliteli ve kısır maması kullanın banacibo biraz kalitesiz diyorlar ben pek mamanin içeriğini anlamıyorum ama hangisi kaliteliyse o daha iyi olur

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Betül Hanım,
Şimdiden geçmiş olsun kızınıza da size de. Operasyondan sonraki birkaç gün halsizlik, ağrı gibi şikayetleri olacak. Korkmayın.
Benimki tuvalete gidiyor geri gemlemiyordu o kadar halsizdi.
Bu dönemde yaş mama öneriliyor.
Sevdiği yiyecekler öneriliyor çabuk atlatması için.
Bona Cibo tahıl ve un oranı fazla olduğu için kediniz yer ama 4-5 saat sonra yine acıkır. Daha önce Bona Cibo ben de kullandım. Kısır kedilerde hormonlar işlemediğinden metabolizma yavaşlar ve çok yemek yemeye karşı ilgi artabilir.
Bu yüzden tahıl, un oranı az mamalara yönelmenizi tavsiye ederim. Bona Cibo yetişkin mamasında yağ oranı %16. Biraz çok açıkçası. Yağ oranı %11-12-13’lerde olan mamalar var bunlara bakın. Eğer kediniz çok kilolu değilse yağ ve un oranı düşük yetişkin mama yeterli olacaktır.
Eğer kiloluysa %11-12 yağ oranı olan kısır kedi mamalarına bakmanızı öneririm.
Ben kendim Purina Friskies, Whiskas ve Purina One mamalarını kullanıyorum.

suleren
suleren

13520

Bonacibo ne kadar iyi bir mama olmasa da whiskas ve purina çok daha kötü. Market maması kullanmayın kesinlikle. Burada daha çok önerilen mamalar n&d, matisse mamalar. Ndye göre daha ucuz matisse. Çok fazla önerebileceğim bir mama yok ama asla market maması kullanmayın derim.

suleren
suleren

13520

Ayrıca kısır kedi mamaları kullanmanız daha iyi olur o konuda @ladyandcat'e katılıyorum:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 401 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR