Yeni Gelen Kanundan Sonra Kediyle Otobüs Yolculuğu Yapan Var Mi?

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052 Puan

Yeni gelen kanunla beraber kedilerimizin otobüsün içinde bizimle beraber seyahat edebilmesi yasal oldu sonunda. 3 gün sonra otobüs yolculuğu yapacağım kedimin aşı karnesi de var fakat karma aşısı olalı bir yılı geçti iç dış parazitte yaptırali baya oldu doğal yöntemler uyguluyorum artık. Bu problem olur mu? O kadar dikkat ediliyor mu asi karnesine aşılarına falan biliyor musunuz?

6 CEVAP

açıkçası konuya ve zaman aralıklarına hakim olduğunu düşünmüyorum orada kimsenin. sadece karneyi göstermeniz muhtemelen yeterli olur zaten

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Çok detaycı olunacağını sanmıyorum. Kedinizin aşıları ve tedavileri tamsa korkulacak bir şey yok. Yolculuk boyunca kucağınızda tutmanızı ve onunla konuşmanızı öneririm. Yüzü size de dönük olabilir. Sahiplerini görünce ve konuşunca onlarla sakinleşiyorlar.
En azından benimkiler böyle.

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Ladyandcat biz tren yolculuguna alışkınız çok şükür sıkıntı olmuyor otobüste de farketmez diye düşünüyorum. Tasıma kabını bazen kendime çeviriyorum bazen cama çeviriyorum bakina bakina gidiyor.

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Edit: Otobüste trene göre çok daha gergindi. Insanların daha yakın oturmasindan dolayı ve araba sesinin çok duyulmasından dolayı sanirim bindiğimde endişeliydi ve miyavliyordu. Muavin falan surat yaptı sınır etti neyse sonra tasıma kabının üzerini montla örttüm. Böylece dışarıdan duyduğu ses ve kokular minimuma indi. Tabi minik bi delik biraktim nefes alabilmesi icin ve surekli kontrol ettim cok acmadan. Yanina telefonumdan onun duyabileceği bir seste sakinleştirici bir müzik açtım ve yol boyu ses çıkarmadı. Ama eğer bunları yapmasaydım kesin otobüsten atılırdım bunlari yapmadan once ortaligi yikiyodu. Muavine sakinleştirici ilaç verdigimi ve birazdan uyuyacagini söyledim. Yalan söyledim yani 2 saatlik yol icin çocuğumu niye uyutup risk alayım ki. Sonuç olarak yolculuk kötü basladi iyi geçti. Kediniz çok daha heyecanlı bir yapıya sahipse gimcat in falan sakinleştirici tüpleri var tadını da çok seviyorlar onu verip yolculuğa çıkabilirsiniz o zaman daha garanti olur. Tabi yolculuğa çıkmadan önce bi deneyin nasıl etki ediyor diye.

ben 5 gün önce yaptım. bakmadılar hatta sormadılar ama tamdı. size denk gelir mi bilemeyeceğim.

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Kirpiklihunicik bende öyle düşündüm ama yine de bir sorayim dedim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 429 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80131 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR