İshal İçin Flagyl Şurup

Heduman
Heduman

1000 Puan

Veterinerimiz bı kaç gün için ishaline Flagyl şurup önerdi yanlız 9 aylik kedim için nekadr kaç cc kullanmak gerekiyor bilen var mı acaba

7 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

Yavru kedilerde sorun olmuyor zaten zorla tutarak iciriyorum. zaten cok etkili oldugu icin 3 kere falan icirsem bile ise yariyor. Ama yetiskin kedime mümkün degil iciremedim 2 kisinin tutmasi lazim onu. yas mamaya katsamda icmedi. Alternatif yollar bulmak durumunda kaldım. :)

Kevserhaksever
Kevserhaksever

13514

Veterineri arayıp sorun telefondan bilgi verecektir:))

bskkrky
bskkrky

2762

Antibiyotik ilaç bize 1 ml önermişti ama kiloya yaşa göre değişiyor veterinerinize sorun. Benimki tükürdüğü ve zor içtiği ben şırıngaya 1.5 Ml alıyordum 1 ml içiriyordum

Sselin1
Sselin1

122024

Kucuk kedilere 0.5 ml veriyordm ama yetiskin kediler icin 1 ml olmasi lazim tabi vete sormaniz daha iyi. Dedikleri gibi icirmesi cok zor yani cogunu tükürüyor bende fazla cekiyordum siringaya.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Heduman
Sabah 0,5 ml , Akşam 0,5 ml verilebilir. İçmiyorlar evet. İlacın kokusu da onları itiyor. Hangi yemeği seviyorsa onunla birlikte verin. Geçmiş olsun.

Sselin1
Sselin1

122024

Ben sevgdigi mamaya cok az kattim yemek istedigi halde yiyemedi. Belki onceden tadini bildigi icindir. Berbat acı bir tadi var. Bana bu kadar kötü geldiyse kediler icin iskence gibi sanırım.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Selin, yaş mamayla denesen???
Çok severler yaş mamayı bilirsin.
Çok az zaten 0,5 ml. Bu arada bebek şırıngasıyla bu ölçü.
Yiyebilir bu şekilde rahatça.
Ben iki bebeğime de bu şuruptan kaç kez verdim belli değil. Whiskas mama deyince bazı arkadaşlar bana kızıyor ama Whiskas yaş mama ile denemeni önereceğim.
Kuru mamayla yemiyorlar !
Ve mamanın içine koyduğun şurubu mutlaka karıştır mama içinde kaybolsun. Önce reddetse de yiyorlar biraz aç kalınca. İyileşmesi için şart yoksa her gün iğneye götüreceksin onu .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 6010 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR