Nd Yetişkin Maması

tgc77116
tgc77116

1198 Puan

Merhabalar kedim 6aylık yetişkin nd tahılsız kuzu etli mama kullanıyoruz yaklaşık 3kilo çok besleyici olduğu için gramla vermem gerektiğini söylediler ne kadar vermeliyim

4 CEVAP

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Mamaların üzerinde mama çizelgesi vardır. Kedi kilolarına göre vermeniz gereken günlük gram çizelgesi bulunuyor. Buna bakarak mamanızı ayarlayabilirsiniz.

Sselin1
Sselin1

122024

Yiyemez diye endise etmiştiniz rahatca yiyor ama degil mi :) n&d tercih etmeniz dogru bir karar olmus. Kediniz yavru oldugu icin yavru kedilere uygun beslenme cizelgesine uymaniz lazim. Farminanin sitesine girin kitten n&d mamasini bulup ordaki beslenme rehberini indirin. Bulamazsaniz ben size fotosunu atarim.

Sselin1
Sselin1

122024

Ayrica kediniz daha yavru olduğu icin gramaji esnetmeniz bir problem olusturmaz aşırıya kaçmadan eger daha fazla yemek isterse verebilirsiniz. Özellikle enerjik bir kediyse yedigini yakar zaten.

radagast
radagast

1154

kediniz 6 aylık ise, henüz yetişkin maması vermeyin bence. yine nd nin CHICKEN & POMEGRANATE KITTEN mamasını kullanmanızı tavsiye ederim. gram tablosu : Bağlantı (Link) açıklamasını girin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 291 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR