Yaş Mama

sinemkiper
sinemkiper

787 Puan

Merhaba,yaş mamayı nasıl vermeliyim? Bir gün içinde iki öğün olarak mı ?

5 CEVAP

BalliBadem
BalliBadem

121963

100 gr paketi 2 ye bölüp birini bugün diğerini yarın şeklinde verebilirsiniz sabah yaş mama yer gün içinde de kuru mama yer ben kendim hazırlıyorum ve bu şekilde yapıyorum

sinemkiper
sinemkiper

787

çok teşekkür ediyorum hepinize

Sselin1
Sselin1

122024

Gün icinde 2 ögün de verebilirsiniz ama alisik degilse ishal olabilir. Ya da Yarisini bir gün diger yarisini ertesi gün de verebilirsiniz. Ben genelde boyle yapiyorum iki sekilde de olur size ve kedinizin yapisina kalmis.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Sinemkiper
Kediniz yavruysa günde 3 öğün beslenebilir. 100 gramlık mamayı ikiye bölebilirsiniz bu şekilde yeterli olur. Eğer yetişkinse kediniz 100 gram’lık yaş mamayı tek seferde verebilirsiniz. Yetişkin kediler için günde iki öğün uygundur. Sabah ve akşam olarak. Günde tek öğün kuru diğer öğünde yaş mama verebilirsiniz.
Haftada en az 1 en fazla 4 yaş mama verilebilir. Kimi kedi yaş mamaya çok alışıp kuru yemek istemiyor. Buna dikkat edin.
Kedinizin çok seçici olmaması için farklı mamalar denemenizi öneririm.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Sinemkiper
Her şeyden önce veteriner hekiminize danışın çünkü her kedi ve gelişimi farklıdır. Minyon bir kedi bebeği için farklı bir beslenme, gelişmiş bir kedi için farklı beslenme uygulanabilir. Beslenme konusunda kedinizin gelişimine göre hareket etmenizi öneririm.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 486 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR