Ecosin Kullanan Var Mı??

Miyumiyuu
Miyumiyuu

4802 Puan

Kedim yaklaşık 5 gündür mantar tedavisi görüyor veteriner çok ileri düzeyde olmadığı için merhemin yeterli olacağını söyleyip bir merhem verdi fakat mantarın iyileşmesinde bir ilerleme göremedim. Mantar için ecosin öneriyorlar daha önce kullanan var mı bunu?? Yavru kediler kullanabilir mi?? En önemlisi işe yarıyor mu ve nereden alabilirim bu ilacı??


(Fiyatını bilen biri yazarsa sevinirim..)

2 CEVAP

gulatakan
gulatakan

107188

Firmanin instagram sayfası var.sorarsaniz yasadiginiz şehirde hangi klinikte varsa söylüyor ,ya kliniğe gidip orda uygulamasini yaptiriyorsunuz ya da alıp kendiniz evde.tablet şeklinde oluyor.bir tablet 100 lira.2 lt suda eritip kedinizi yikiyorsunuz o suyla.suyun sıcaklığı 34 derece olması gerekiyordu sanırım, emin değilim.bizim Yavru kedimizde dökülmeler oldu.bu tableti alcaktik.birgun sonra gecirede biliyor,etki etmeyebilir de ama demişti.biz batikon ve kantoron yağıyla düzelttik su an.her dökülme mantar olmayabiliyormus,sanırım bizim yavrunun ki strese bağlıydı.

gulatakan
gulatakan

107188

Veteriner hekiminiz de anlatır ama yikadiktan sonra kedinizi durulamamaniz gerekiyor,öyle kurucak kendisi.tableti alırsanız uygulama videoları var onlari izleyebilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 288 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79764 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR