Veteriner Seçimi?

Mimmo
Mimmo

1903 Puan

Arkadaşlar ilk 3aşılarımızı yaptırdığım veteriner imden pek memnun değilim. Arkadaşlarım biraz fazla detaycı olduğumu söylüyor. Hoşuma gitmeyen tavırlarını şöyle sıralamam gerkerirse : Dün aşımızı yaptırırken kilosunu öğrenmek istedim evde tartın daha sağlıklı olur dedi.Sorular soruyorum pek ilgili cvp lar vermediğini düşünüyorum. Mama tavsiyesi sordum kaliteli alın deyip geçiştirdi. Gerçekten ben mi fazla detaycı yum.
Sizce veteriner seçiminde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

6 CEVAP

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Detaycı olacaksınız tabiiki veterinerler bizim gibi gözlerinin içine bakmaz tamam ama ilgili olmasi her zaman bir artıdır. Bende bu sebeple değiştirdim

Siyammm
Siyammm

120334

Evde tartn daha sağlıklı ne ya?
Mama tavsiyesine kaliteli alın denmesi ayrı bi saçmalık belliki umursamıyorlar fazla detaylı değilsiniz sadece paranın karşılığını görmek istiyorsunuz. Gogılmap ten veterinerlere ve puanlara bakın veterinerinizi değiştirin

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Veterinerlerin içerikten haberi mi var Allah aşkına yada var ama umurlarinda değil. Kaliteli mama ne diye sorsan Royal canin derler :)) neyse evet abartmıyorsunuz gayet doğal tepkiniz

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Mimmo
Kedimin kilosunu öğrenmek istediğimde veterinerim bana böyle yapsa uyuz olurum. Haklısınız. Sanki hiçbir şeye elini sürmek, uğraşmak istememiş. Veterinerler okusa burayı neleri yapmamaları gerektiğini öğrenirler!
Bana da “kaliteli mama verin”dendi ama marka ismi verilmedi. Kendi sattıkları markalar da var. Ben yolumu kendim araştırarak ve bebeklerimle deneyerek buldum, buluyorum. Her kediye en iyi dediğimiz mama iyi gelmiyor. Bakıyorsun bir başka mama iyi geliyor. Bir de şöyle bir gerçek var.
Herkes en iyi kalite ve pahalı mamalardan alamıyor. Daha uygun seçeneklere yöneliyor.

Mimmo
Mimmo

1903

Çok teşekkür ederim hepinize. Abartmadığımı bilmek beni ve kızımı çok mutlu etti. İlk işim vet. Arayışı olacak. Mama konusunda içerik önemli şunlara bunlara dikkat edin dese yine bir nebze. Beni benden alan kilosunu öğrenememek. Birde hiç orasını burasını kontrol etmemesi. Kaç kere gittim bir bakıver dişine gözüne falan. tekrar teşekkür ederim.

Mimmo
Mimmo

1903

Ay iyiki varsınız. Maalesef parayı seven hayvan sevmeyen vet. çok. Keşke okusalar buradaki şikayetleri. Müşteri potansiyelleri artar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 332 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR