Kedimin Gözleri Simsiyah Ve Korkuyor

Arkadaslar herkese merhaba. Kedimi (dişi) 2 hafta once kisirlastirdik. Yaklasik 1 buck yasinda. Odada cok ses yapiyor diye uyudugu sepetiyle beraber ara yere koydum. Normalde geceleri hep oyun oynadigi ve ortaligi yiktigi icin kalkip bakmadim kapilari cirmalayip duruyordu. Gece 5 gibi kalkip yanina gittim cunku baya kapilara falan atmaya basladi kendini. 30-45 dk yaninda oturdum delirmis gibiydi gozleri simsiyahti oyuncaklarinin tuylerini yolup atiyordu. En son yerine yatirdim gittim yattim. Sabah uyandigimda yine cin gibiydi ama bu sefer herkesten kacmaya basladi koltuklarin altına girdi çıkaramadık. En son kendi cıktı ama kuyrugu bacaklarinin arasina sokmus yatagindan baska yere gitmiyor. Mesela odada yururken temkinli yürüyor saga sola kacamak bakislar bizi gorunce saklanmaya başlıyor. Yatagindan baska yerde yemek yemiyor. Düzelir diye bekledim ama şu an gece ve hala gözleri simsiyah yerinden ayrilmiyor kalbi hizli hizli çarpıyor. Ayrica dun geceden beri hic uyumadi. Daha once boyle birsey yasayanlar varsa tecrubelerini benimle paylasabilir mi ya da rahatsizliginin ne olabilecegini.

12 CEVAP

mmuratyilmazz
mmuratyilmazz

1172

Epilepsi oncesi davranışlara benziyor sadece aklınızda olsun diye söylüyorum.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Gece biseyden çok korkmuş ama neyden bide yalniz birakmissiniz yaninizada gelememis kendini güvende hissetmiyor

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Gece biseyden çok korkmuş ama neyden bide yalniz birakmissiniz yaninizada gelememis kendini güvende hissetmiyor

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim artik guvende hissetmesini saglamaya calisicam duzelmesse de veterknere goturucem artik. Tekrar cok teşekkür ederim

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

İki haftadır mi böyleydi yeni mi oldu?

Dun geceden beri boyle, yeni başladı

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Yani geceleri zaten değişik ve kuduruk davranıyorlar ara sıra kendi kendilerine kabarıyorlarda ama mesela sizinki şu anda da garip mi davranıyor?

Aslinda gündüzleri uyur geceleri coşar bizimkide

Evet hala tuhaf davranislar yapiyor herkesten korkuyor

Hyt
Hyt

4

Merhaba horriblepatato
Aynı sorun bizde de var. Kendinize ne oldu? Tşk.

Bizimde öyle olmuştu bir defasinda veteriner hekimize söyledik Bir şeyden çok korktuklarında,tehlike sezdiklerinde bu gibi davranışlar sergiliyorlar dedi.

Gündüzleri çok yalnız bırakmayın, uyumasın bol bol oynatın oltayla özellikle, gece tıpış tıpış uyur, rutine biner bir süre sonra da

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1280 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR