Bütçeme Uygun İyi Bir Mama Arıyorum

kleanin
kleanin

294 Puan

Küçüklüğünden beri Felicia mama kullanıyorum. Kedimi geçen hafta kısırlaştırdım bunla beraber mamanın markasını da değiştirmek istiyorum. İyice araştırdım açıkcası. Hills, Royal Canin, Proplan gibi mamalar aslında kaliteli sağlıklı değillermiş. Orijen, Acana, N&D, Wildfield en sağlıklı mamalarmış. içlerinde tahıl olmadıklarından dolayı sanırım. Profine ve Brit Care ise bir tık daha düşük ama fena olmayan mamalarmış. Profineda düşük tahıl varmış fakat Brit Care kısırlaştırılmış mamasında tahıl bulunuyormuş.
Fiyat ve sağlık açısından en iyi N&D olarak görünüyor. Fakat öğrenciyim ben ve bütçemi bir tık aşıyor gibi. Acaba bildiğiniz biraz daha bütçeme uygun sağlıklı bir mama önerebilir misiniz?

8 CEVAP

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Araştırma yaptığınız için tebrik ederim. Herkes bu kadar duyarlı değil. Araştırmanız doğru.
Düşük tahıllı veya tahılsız olanlar kediniz için uygundur. Ucuz mamaların içinde fazla tahıl ve un bulunuyor maalesef. Bunlar insanlarda olduğu gibi kedilerde de şekerini yükseltir. Kediler de şeker hastası olabilir dikkat edilmeli.
Obez de olabilirler.
N&D az tahıllı kullanabilirsiniz ve
5 kilosu 180 lira civarı olmalı.
3-4 ayda ancak bitirir.

kleanin
kleanin

294

n&d'nin düşük tahıllı versiyonlarını gördüm şimdi. bunları alabilirim sanırım. fakat sizce tavuklu narlı mı almalıyım yoksa balıklı portakallı mı? kedim açıkcası pek mama seçmedi şimdiye kadar etli de yedi tavuklu da balıklı mama yemedi ama somonun konservesini yalamayı çok seviyor :D


ve n&d'nin balıklısı, tavuklusuna göre daha çok yağ içeriyormuş. kedim de biraz tombul gibi 8 aylık ve 4.6 kg falandı en son. balıklının yağlı olması fazla kilo aldırır mı acaba

kleanin
kleanin

294

gözümden kaçmış, zaten balıklı olan kısırlaştırılmış değilmiş. mecbur tavuklu narlı almalıyım. o da 5 kgsi 210 tl civarında

Sselin1
Sselin1

122024

*********dan alin suan sepette %15 indirm var 185 liraya geliyor surekli kullaniyorum güvenilir bir site. Normalde kediniz kilolu olmasaydi balikliyi kullanabilrdiniz ama dedginiz gibiyse suan 5 kilo falandir. Dikkat etmeniz lazim. Eger zayiflarsa arada degisiklik olsun diye alirsiniz.

kleanin
kleanin

294

ilk dediğiniz site karalistede falan sanırım :D böyle yazdınız görünüyor çünkü yine " *******, markama, *********"

kleanin
kleanin

294

attığınız link gelmemiş

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Lütfen internetten Sselin1’in önerdiği yere bakın.
Ayrıca normalde verdiğinizden daha az mama vermelisiniz. Ölçüyle verin çünkü birazcık kilo verebilirse iyi olur.

Sselin1
Sselin1

122024

Malesef indirim gece yarisi son bulmuş :/ ama sürekli indirime giriyor *******, markama, ********* gibi sitleri takip edin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 423 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR