Kedimin Karnı Sarkık

Brewsly
Brewsly

2281 Puan

Kedimin kasık tarafında büyük bir yağ tabakası gibi bir şey var normal dururken sorun yok. Elleyince bi sertlik ya da ödem gibi değil. Daha önceden bu tarz bir soruda da cevaplardan az çok bilgim var ilkel kese tarzı bir şey den bahsediyorlardı. Benim asıl öğrenmek istediğim kedim otururken orayı eklediğim de şiş gibi sanki balon gibi oluyor elimin içinde oynuyor. Ben de endişeleniyorum acaba idrar kesesi mi şişiyor, idrar yollarında tıkanma mı var diye.. Sizlerden ricam kedisinde ilkel kese olanlar oturur pozisyonda dediğim gibi mi oluyor diye bakabilir mi aklıma takıldı bu muhabbet çıkmıyor normal mi değil mi öğrenmem lazım.

6 CEVAP

lwb
lwb

120668

Dediğiniz durum benim kedimde de var korkmanızı gerektiricek birşey yok. Biraz göbek yaptıklarında oturduklarında bile ele geliyor öyle:D
İdrar yolları rahatsızlıklarının belirtileri çok daha farklı, idrarda kan, idrar yaparken acı miyavlama, kazıp kazıp idrar yapamama vs öyle bir durumda farketmemeniz mümkün değil eğer kedinizin tuvaletini takip ediyorsanız

Aynı şekilde bana da kese dendi, evrimde geride kalmış bebeğim

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Veterinerinize de danışın kedinizin kilosu ve sağlığı hakkında en doğru bilgiyi o size verecektir.

pinarcaya
pinarcaya

19123

Benim kedimde de bebekliginden beri var. Ben de endiselenip veterinere muayene ettirmistim. Fitik varsa da boyle bir sislik oluyormus. Benimki su ilkel kesedenmis. Bir veterinere gosterin isterseniz iciniz rahat eder.

Kevserhaksever
Kevserhaksever

13514

Benim tosunumda da var yürüdükçe bıngıl bıngıl sağa sola sallanıyor:) bende arada severim orayı aynı durum mevcut endişe edilecek bir durum değil çoğu kedi de var olan bir durum :)

Brewsly
Brewsly

2281

Hepinize teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Konu kilit :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 516 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR