Kedimin Erkek Olduğunu Anlamayabilirler Mi

sydaglsen
sydaglsen

3405 Puan

Malesef Dışarıyı istemekten vazgeçmeyen kısırlaştırılmış erkek bir kedim var. Eger yanlış anlamadıysam Bi erkek kedinin, kedimle çiflesmeye çalıştığını gördüm gibi belki kavgadır ama pek öyle de gelmedi. Üstüne çıkmıştı ve ensesini ısırmaya çalışıyor gibiydi sanki... böyle Bi ihtimal var mı arkadaşlar erkek kedi olduğunu anlamazlar mı ben anlamadım öyleyse bile ne yapmalıyım şu an

5 CEVAP

Kedilerde de köpeklerde de var bu durum karşı tarafa üstünlük taslıyor, hakimiyet kuruyorlar. Elbette erkek kedi anlar sizin kedinizin erkek olduğunu :). Sizin kediniz kısır olduğu için hormonları tarafından baskılanmıyor bu yüzden kediler arası statüsü daha düşük, kısır olmayan erkek sokak kedisi de sizin kedinize karşı üstünlük kuruyor.

Salep07
Salep07

781

Erkek kediler ve dişi kediler (kısırlaştırılmış olanlar bile) eşcinsel seksin tadını çıkarıyor. Muhtemelen hakimiyet kurma isteği, şefkat hissine duyulan ihtiyaç veya köpek şokuna maruz kalmaları bu durumu tetikliyor olabilir. Bildiğiniz gibi kediler oynamayı severler ve eşcinsel yakınlaşmalar bunun bir parçası olabilir. ( araştırma yapabilirsiniz bu konuda)

PandAiluroSena
PandAiluroSena

11570

Bunun sebebini bilmiyorum ama ben de cok denk geldim bahcemde iki erkek kedinin ciftlesir gibi davrandigina

BalliBadem
BalliBadem

121963

Kediler açısından bilmiyorum ama doğada çoğu hayvanda eşcinsellik var kediniz kısır o yüzden yüksek ihtimal varsa bi homoluk üstüne çıkan kedide vardır kedi kısır da olsa anlar erkek olduğunu ev ortamı olsa dişi kedi olmadığından derdimde dışarıda istese bulur dişi kedi ama dediğim gibi emin değilim başka bişeyde olabilir

Natkarat
Natkarat

10977

Eşcinsel kediler mevcut. :) Hatta Özge Özpirinçci'ni kedisi de onlardan birisi. Sıkıntı olacak bir durum yok. Hastalıklardan korunması açısından bahçeye salmayın, salıyorsanız da aşıları eksiksiz olsun. Özellikle lösemi. Tam koruyucu değil ama yine de yüksek ihtimalle koruyacaktır. (yanılmıyorsam koruyuculuğu %70-80 idi)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 419 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR