Bombay Kedisi Hakkında

Kedimiriltisi
Kedimiriltisi

13523 Puan

Merhabalar bildiğiniz üzere simdiyah yeşil gözlü çocuklar bu bombay kedileri. Huyları nasıldır bilir misiniz :)

6 CEVAP

gulatakan
gulatakan

107188

Aslında turkiyedekiler Bombay olmuyor.tekir kedi diye geçiyorlar yine.ama simsiyah olanlara çok baktim.genelde ürkek oluyorlar.kesinlikle vahşi değiller ama urkekler.ama hiiic ürkek olmayan,köpekle oynayini da var baktiklarimdan.hepsi şahsına münhasır aslinda,cinsiyle genelleme yapmak yanlış olur

hcerenk
hcerenk

10454

Safkani ülkemizde olmayabilir, bir ihtimal ama kutdugunuz mantık garip bir mantik olmuş. Scottish Fold ya da British Short/Long Hairler de olmamalı o halde çünkü burası ne İskoçya da ne de Britanya. :)
Ayrıca Bombay Hindistan'da olmasına rağmen, bu kedi ABD'de üretim çalışmaları yapılmış bir suni cins kedidir.

hcerenk
hcerenk

10454

Benim arkadaşımın kedisi, Salem.


Tam bir panter :)
Kısırlaştırma falan fayda etmedi.
Ama korkaklık kaynaklı. Aşırı korkak bir kedi, savunma olarak çok agresif bir tavır sergiliyor. sahiplerine kuzu, ancak gelen geçen dayak manyağı :))
Yine de çok seviyoruz onu... Pek güzel.

Siyammm
Siyammm

120334

Bombayın türkiyede safkanını gôrmedim Sessiz ve içine kapanık görüntüsüne rağmen, ev ortamıyla gerçekten ilgilidir. Pek belli etmesede kendi içinde sevgi doludur.

calymath
calymath

111239

www.anadolukedisi.com adresinden araştırabilirsiniz. Kara kediler bombay kedisi değildir. Çünkû Türkiye'de bombay diye bir şehir yoktur.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

3 tane kara kedi tanidim, biri şuan annemlerde aşiri uysal, nabarsan yap isirdigini veya yoldugunu gormedim. Ürkek de degil paniklemeyen bir kedi. Bir tanesine sokakta bakiyorum. Yine ısırmasi falan yok ama sokakta oldugu icin haliyle biraz daha ürkek sevdiriyor ama kucaga gelmiyor. Bir tanesi rahmetli oldu aşiri sakin bir kediydi. Ama hepsi boyle olacak diye birsey yok. Bu saydigim 3 kedi de bizim sokakta doğdugundan muhtemelen akrabalar zaten:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 426 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR