Yolculukta Kedi Karnesi

Arkadaşlar iki tane kedim var 1 hafta sonra bursadan kütahyaya otobusle yolculuk yapıcam. Bildiğiniz gibi yavruları yanımıza almak için karne istiyolar. 2 kedimin de karnesi var fakat daha yavru oldukları için bazı aşılarıni daha olmadılar. Karne olmasi yeterli mi yoksa bütün aşılarının tam mı olması lazım acaba yolculuk yapan varsa deneyimini anlatabilir mi?

8 CEVAP

Celiist
Celiist

15

Merhaba cuma günü ucakla seyahat ettim tüm bilgileri önceden firmayı arayıp ögrendim ona göre hareket ettim özellikle kuduz asısını söylediler benim kedim de yavru ve ben veterinerime durumu anlattım ona göre hareket ettik gercekten de havaalanında tek baktıkları sey kuduz asısı oldu diyebilirim bence yolculuk edeceğiniz firmayı kesinlikle arayıp detaylı bilgi edinin ki sorun yasamayın

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Büşra Hnm,
Karne yeterli olacaktır.
Ayrıca hangi firmayla yolculuk yaptığınızı yazarsanız bilgilenmiş oluruz. İyi yolculuklar.

PandAiluroSena
PandAiluroSena

11570

Ben kuduz aşısı yeterli diye biliyorum

Siyammm
Siyammm

120334

Toplumu ve yolcuları tehdit edebileceğinden kuduza bakılıyor. Yolculuktan önce yorun oynatın yavruları . ağlıyorlar sonra . hangi firmayı kullanıcısınız?

behcetaydinelli
behcetaydinelli

106554

Karnesinin olması yeterli bence. Yaşı dolmadığı için bazı aşılarını olmadı dersiniz. Anlayışla karşılarlar bence.

Aslında kuduz aşısı olmadan bagaja dahi almıyorlar. Ama benim yolculuğumda karneyi sormadılar bile

Pamukkale ile seyahat edeceğim. Kuduz aşısının mutlaka olması gerektigini söylediler ne kadar bakıyorlar bilmiyorum doğrusu ama ben yine de yarın bursa da hayvan müdürlüğünde kuduz aşılarını yaptırıcam. Fakat bi sorunumuz var kedim şuan ishal kuduz aşısı olması tehlikeli mi acaba

gulatakan
gulatakan

107188

İshal olan hayvana geçene kadar hiç bir aşı yaomiyorlar diye biliyorum.ucakta bakabilirler ama ben düşünüyorum da küçük bir şehirde yaşıyorum.otobuse binsem sadece asi karnesi varmi ona bakarlar bence.cunku zaten orda bu kuduz yazmıyor ilaç ismi ve damgası var.yani zaten anlamazlar hangisi ne ,sadece parazit aşısı ayrı sayfası var.yani bence otobüste sorun olmaz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 457 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR