Kedim Gözünü Kırpmıyor

darknight53
darknight53

825 Puan

Az önce kısırlaştırma ameliyatından geldi kızımız ama gözlerini hiç kırpmıyor . Hala anestezi etkisinde . Bu durum normal midir ?

4 CEVAP

darknight53
darknight53

825

Yanımda bikaç saat uyudu
kabında çok durmadı hemen çıkmak istedi . Şuan toparlamış gibi biraz mamada yedi sanırım yavaş yavaş toparlıyor . Veteriner boyunluğa gerek yok sprey sıktım dedi zaten yalamıyor hiç . İyi dilekleriniz teşekkür ederiz :)

behcetaydinelli
behcetaydinelli

106554

Bir süre kendisine gelemez, telaşlanmayın. Yatıp dinlensin biraz. Sonra yaş mamasından verirsiniz biraz kendini toplar inşaallah hemen. Geçmiş olsun :)

darknight53
darknight53

825

Teşekkür ederiz minnoş kendine gelmeye başladı artık uyuyor ara ara . Ama taşıma kabına idrarını yaptı veterinerde çıkarmayın demişti . Dikişine temas eder diye korkuyorum açıkçası . Ne yapalım bu durumda ?

behcetaydinelli
behcetaydinelli

106554

Eğer dikişini çok yalayıp açtırma ihtimali varsa veterineriniz boyunluk takabilir. Bi süre dikkat etmek lazım. Taşıma kabından çıkarabilirsiniz bence. Yatağı varsa orda yatsın. Altına bez türü su geçirmez bir şey varsa onu yazabilirsiniz. (muşamba tarzı bir şey de olur) Umarım çabucak atlatırsınız. :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 360 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR