Köpeğimi Kışım Gezdirsem Hasta Olur Mu?

oykucinar
oykucinar

296 Puan

arkadaşlar herkese merhaba. 3 aylık teacup yorkshire terrier sahiplendim. herkeste bir yaygaradır kopup gidiyor “o köpeği dışarı çıkamazsın hemen hastalanır” gibi veyahut “teacuplar çok narin köpekler evden dışarı çıkarma” şeklinde. sizce bu doğru mu? yani ben köpeğimi hiçbir zaman dışarı çıkıp gezdirmemeli miyim?

10 CEVAP

oykucinar
oykucinar

296

bilmiyorum çok tedirginim:/ şuanda da klinikte 2 günden beri. serum tedavisi görüyor. o yüzden sizin düşüncelerinizi almak istedim. ekstra hassas bir bebek

behcetaydinelli
behcetaydinelli

106554

Büyük geçmiş olsun :(
Umarım hemen iyileşir :)

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Öykü,
Teacup köpekler normalden küçük oldukları için şirin görüşmelerde sağlıklı ve dayanıklı olmayabiliyorlar. Hava soğukken ben de dışarı çıkarıp yağmur çamur içinde gezdirmeyi öneremem.
Havalar biraz ısınır şöyle Nisan gibi Ekim’e kadar dışarda miniğinle gezebilirsin. Ayrıca üşümesin diye ince minik kazaklar giydirebilirsin miniğine.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Şirin görünseler de sağlıklı ve dayanıklı olmayabiliyor. Demeye çalışmıştım üstte.

oykucinar
oykucinar

296

çok teşekkür ederim:)

behcetaydinelli
behcetaydinelli

106554

Karlı buzlu olmadığı sürece büyük bir sakınca görmüyorum ben. Sonuçta çöplüklerde gezdirmeyeceğiniz için niye hasta olsun ki :D göğüs tasmasını takıp, yumuşak havalarda çıkın dolaşın gönül rahatlığıyla. :) mutlu günler

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Öykü,
Dediğim gibi Teacup yavrular normal olan boyutlardan daha küçük olmaları için üretiliyorlar çünkü insanlara daha sevimli görünüyor ve satışları yapılıyor.
Karşıyım çok karşıyım çünkü çok hassas oluyorlar. Gelişme geriliği bile olabilir. Çok sağlıklı olmuyorlar.
3 aylık avuç içi kadar bir şey zaten rüzgar esse hastalanır. Gerçekten dikkat etmelisin. Veterinerden getirirken de battaniyeler içinde getir üşütüp hasta olmasın.
Geçmiş olsun canım

oykucinar
oykucinar

296

size de iyi dilekleriniz için teşekkürler:) sürekli battaniyeye sarılı zaten. evde de doğalgaz yanıyor ama yine de üşüyor bebiş. bir şekilde büyüteceğim umarım büyünce de şuanki kadar hassas olmaz

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Bir şey değil :))
Ufaklık çok küçük olduğu için insanlar ona bir şey olmasından korkuyorlardır. Hem daha bebek havalar ısınana kadar biraz büyür ve dünyayı anlamaya başlar. O zaman birlikte gezersiniz. Anne-Kız :))

oykucinar
oykucinar

296

çok teşekkürler:) umarım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 503 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR