Yurtiçi Köpek Taşımacılığı Yapan Birileri Var Mı?

esraida
esraida

244 Puan

Aracım henüz yok ve şehirdışına çıkmam gerektiğinde köpeğimi de götürmek istiyorum. Toplu taşıma araçları hiç açıcı görünmüyor. Yolculuk paylaşım sitelerinde hayvan dostu yolculuk paylaşımı çoğu zaman denk gelmiyor. Bu konuyla ilgili önerileriniz neler? Gönüllü ya da ücret karşılığında evcil hayvan taşımacılığı yapanlar var mı?

7 CEVAP

Badems
Badems

12123

Evet var. Uc hafta once Balikesir'e yavru kedi gonderdim ordan sahiplendiler. Cokta memnun kaldim, teslim ettiginde size haber verip teslim alan kisiyle fotografini falan da atiyorlar. Pita Pet Nakil, internet sitesi de var oradan ulasabilirsiniz.

esraida
esraida

244

Tesekkür ederim, böyle bir sektör olduğunun farkında değildim. İnternetten bikaç yerle daha görüştüm çok farklı fiyatlandırmalar var. Araştırmaya devam ediyorum.

Ben evcil hayvanınızı yanınızda taşımak istiyorsanız tren yolculuğunu size tavsiye ederim. Bunun dışında bildiğim kadarıyla eğer köpeğiniz 5 kilo ya da daha az ise AnadoluJet ile 50 tl gibi bi fiyata yanınızda taşıyabiliyorsunuz.

Benim bir arkadaşımın dayısı çok rahat bir şekilde trenle Sivastan Konyaya kangal taşımıştı bence ilgilenin. Çünkü şehirler arası pet taşımacılığının fiyatları biraz fahiş.

Badems
Badems

12123

Nereden nereye gotureceksiniz kopeginizi ? Mesela İstanbuldan Balikesir'e 150 liraya yolladim ben

esraida
esraida

244

Canakkaleden Fethiye ye göndericem ve 2hafta sonra da aynı yolu geri gelicek. 300,750 ve 1.750 su ana kadar bana verilen tek yön fiyatları. 1.750 vıp tasımacılık yapıyor. Beni , kopeğimi ve cantalarımızı götürmek için verdiği TEKYÖN fiyat bu.
Bu arada köpeğim 20kg
O hatta malesef tren yok.

Badems
Badems

12123

1.750 çok uçuk bir fiyat değil mi ya, abartmışlar sanki ? Bir tane daha var bildiğim, friends pet nakil. Onlara da bir danışın. Bir de aslında uçakla göndermeyi düşündünüz mü, daha kısa sürceği içn strese de girmez maliyet açısından da daha rahat olur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2187 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR