Tuvalet Eğitimini Nasıl Vereceğim

Iremkzcgl
Iremkzcgl

226 Puan

King charles dişi 2 yaşında köpeğim var ben sahiplendiğimde 1 yaşındaydı ve Tuvalet eğitimi var denmişti evimize geldikten sonra bir kış boyunca günde 5-6 kez tuvaletini yapıyordu eve yeri geliyor 10 kere bile oluyordu. Tek iyi yanı balkona pede alışmış olması yaz ayı geldiğinde bu sıkıntımız kalmadı gayet güzel sabah akşam düzenli bir şekilde dışarıya çıktığında yapıyordu eve tuvaletini yapmıyordu. Tekrar havalar soğuduğunda eve yapmaya başladı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz lütfen

3 CEVAP

Kedi0babasii
Kedi0babasii

1892

Çişini yaptığı yere bir gazete kağıdı bastırın bu kağıdı da eğer pede yapmasını istiyorsanız pede koyun , (yaptığı yere de limon kolonyası dökün ) kokuyu alacak ve tekrar pede gidecektir. Bir alman çoban köpeğime evde ilk gecede bu şekilde alistirmistim ve hiç sorun yaşamadım. Eğer sorun 2.tekrarlarsa aynısını uygulayın eğer 3.de tekrar yapacak olduğunu görürseniz burnunu hafifçe tokat atın ve sert bir dille "hayır" komutunu öğretin . Gerisini köpeğinize bırakın disiplinli bir şekilde ne yapması gerektiğini kavrayacaktır.

Hknfly
Hknfly

605

Aynısorunu bende yaşıyorum çabuk bir şekilde pede alismisti son bir haftadır kakasini pede çişini evin her yerine yapıyor delirmek üzereyim zor bi durum????

Siyammm
Siyammm

120334

Köpeğiniz kızgınlıkla olabilirmi dişilerde bazen koku bırakıyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 554 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79566 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR