Nd Mama Çeşitleri

Bellasmom
Bellasmom

2683 Puan

Merhaba arkadaşlar dişi kedim için Nd mamaya geçiş yapacağım. Hangi çeşidini önerirsiniz? Ve hangi siteden almalıyım ?Sanırım her site güvenilir olmuyor.

7 CEVAP

Ben t rendyolda alomamacı satıcısından alıyorum genelde. Her seferinde de farminaya kontrol ederim numaraları atarak, hiç sorun çıkmadı. Düşük tahıllı tavuklu narlı olanı kullanıyorum ben. Memnunum. Bir paket de yetişkin için olan morina balıklı olanı var, arada da onu veriyorum. Önerebilirim size de. Balkabaklı olanı da çok sevmişti kedim

Ben de kinoalı seriyi merak etmiştim, tester istedim farminadan 2 gün önce, daha önce de istemiştim bu mamalar için. Birkaç gün içerisinde gönderdiler hep. Siz de deneyin isterseniz

Sselin1
Sselin1

122024

Evet en iyisi zaten protein çeşitliligi saglamak. sürekli tavuk, kirmizi et veya balık kullanmanin tabiki yan etkileri olabilir. Yas mama ile de cesitlilik saglanabilir.

Sselin1
Sselin1

122024

Ayrica kediniz tek tip beslenmedigi zaman mama gecişlerinde problem yaşamiyorsunuz.

radagast
radagast

1154

peki nd mamaları karıştırmak mümkün olabilir mi? yani bi süre balıklısını alsam, sonra diğer çeşidini alsam? tabii geçişleri kademeli olarak yapmak şartıyla. sürekli balıklı almak da sağlıklı değil sanırım ama kedim onu da tatsın istiyorum.

Bellasmom
Bellasmom

2683

Teşekkür ediyorum.

Sselin1
Sselin1

122024

Kediniz kac aylik kilolu mu kisir mi ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 435 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR