Nd Mi Felicia Mı?

developer
developer

286 Puan

merhaba uzun süredir nd kullanıyoruz ancak feliciada denedik sevdi yarım kg almıştım. ND'den felicia ya geçsek sağlıgında vs ilerde sorun olabilir mi?

14 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Nd'nin farklı çeşitlerini alabilirsiniz ya da başka bir marka bile olacaksa nd ayarında bir marka olsun.

developer
developer

286

açıkçası karar veremedim nd devam etsem iyi olacak snaırım

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Bütcenizi zorlamıyorsa nd'ye devam edin. Kedinin sevmesi ilk kriter degil mamada. Kalitesiz mamaları bile seviyorlar yapay aroma doldurdukları için.

Siyammm
Siyammm

120334

Nd daha kaliteli tabiki, eğer daha ucuz mamaya geçmek istiyorsanız matisseyi geçi

BalliBadem
BalliBadem

121963

Günlük yaş mama verirseniz olur

Catloveerr
Catloveerr

13260

N&d alma şansınız varken felicia kullanmayın bence içerisinde et bile yok

developer
developer

286

nd devam edelim bütçe sorunumuz yoktur o yönden ancak değişik olsa iyi olur belki diye düşündüm 2 yıldır aynı mama o yüzden

Natkarat
Natkarat

10977

Ucuz mamalarda genellikle iştah artırıcı katılıyor. Bu sebeple kedinizin sevmesi bir kıstas değil.

TATA4242
TATA4242

118617

Sevmesi tadı güzel yada sağlıklı olduğundan değil,tatlandırıcı kimyasal içerik kullanıldığından kaynaklı.Whiskas Felicia Purina Royal Canin ve bir çok diğer mama markaları bu konuda master yapmış şekilde.Kedilere sevdirerek ve bağımlı yaparak,sahiplerini bu mamalara mecbur kılıyorlar.Hatta eskiden whiskas kullandığım zamanlarda(bilgisizlik)paketi bile yalardı ve çok severdi.Açıkcası önceden sadece kedimin keyfini düşünüyordum,yani beni kölesi yapmıştı:)şimdi ise en azından en sağlıklı seçeneği düşünüyorum.Bu yüzden en azından Nd o fiyat bandında en sağlıklı mama özellikle nd prime kullanmanız daha iyi olur.Protein miktarı hakkında şüphesiz varsa,https://www.google.com/amp/s/blog.*************.com/kedi-mamasi-tahilsiz-mi-olmali/amp/ bu linke göz atın ve bir anda tahılsıza geçmek yerine önce düşük tahıllı gibi seçeneklerle aşamalı olarak geçiş yapın.

TATA4242
TATA4242

118617

Kedinizin bu mama ile beslenmesinde sağlık problemi çıkacak diye birşeyde yok ama bu zararlı içeriğini değiştirmez.Tıpkı sigara içen ve ölümüne kadarki dönemde kanser olmayan kişilerin olması gibi.Biri olmadı diye diğeride kanser olmayacak diye birşey yok.Bu yüzden zararlı kavramı bütünseldir ve her kedi aynı şekilde tesir etmez.

fabyanenst
fabyanenst

997

Kusura bakmayın ama bu forumda da kimse orta halli mama önermiyor herkes nd veya royal can diye tutturmuş gidiyor şahsen herkesin durumu o kadar iyi değil bence felicia gayet iyi bir mama taurin oranı da 2600 civarı sanırım gayet iyi bir mama yapay protein diyenlere de bakma insan bile vücut geliştirirken yapay protein almak zorunda kalıyor etten alamadını şahsen ben durumum çok iyi olmadıgı için reflex bile alıyorum önemli olan markanın globalleşmesi ve onaylı olması gerisi fasa fiso bütçeniz neye yeterse onu alın fakat şöyle bir algı oluşmasın bütçem var ama o parayı kendime ayırıp daha düşük bir mama alayım böyle de yapmayın yani en iyisi vermeye her zaman calısın..

merveafsin
merveafsin

674

Nd çok iyi kediniz için problem olabilir veterinerinize danışarak değişim süreci oluştura bilirsiniz

merveafsin
merveafsin

674

Nd çok iyi kediniz için problem olabilir veterinerinize danışarak değişim süreci oluştura bilirsiniz

developer
developer

286

dün 10 kg nd aldım tekrar hiç değişmeye gerek yok :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1648 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR