Pappilon Cinsi Bir Kızımızı Veteriner Kontrolü Ücretsiz Nasıl Yaptırabiliriz

kızımız dün sahiplendim fakat maddi veteriner ücretlerini karşılayacak imkanım yok nasıl yardımcı olabilirsiniz

14 CEVAP

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Mislinakrblt,
YOK ARTIK !!! PES
SİZİNKİ GERÇEKTEN PİŞKİNLİK!!
Çüş yaa çüş!!!
BİR HAYVAN SAHİPLENMİŞSİNİZ.
KİMSE SİZE ZORLA VERMEDİ BU HAYVANI DEĞİL Mİ???
BU HAYVANCIĞIN AYLIK OLARAK MAMA MASRAFI OLACAK.
ÇİŞ-KAKA DURUMU VAR.
YA KAKAYI EVDE PEDE YAPACAKLAR HAYVAN YA DA SABAH-AKŞAM DIŞARI ÇIKARACAKSINIZ YARIMŞAR SAAT.
AYRICA PAPILLON CİNSİ ÇOK HAVLAR. BU KONUDA EĞİTMELİSİNİZ APARTMAN DA YAŞIYORSANIZ...
VETERİNERE GÖTÜRÜP TÜM GEREKLİ AŞILARINI YATIRMAK VE ONA HASTALANDIĞINDA İHTİYACI OLAN BAKIMI SAĞLAMAK EN BÜYÜK SORUMLULUĞUNUZ.
BEDAVA VETERİNER ARAMAK NE DEMEK BEN ANLAYAMADIM?!?!
İMKÂNINIZ YOKSA ALDIĞINIZ CANLIYI ALDIĞINIZ YERE GERİ BIRAKIN!!! ALDIĞINIZ BİE EŞYA DEĞİL CANLI BİR VARLIK.
SEVGİYE, BAKIMA, SAĞLIK KONTROLÜNE İHTİYACI VAR.

Siyammm
Siyammm

120334

Esoesbabis papillon köpek cinsi ;). Gerçekten durumunuz yoksa niye sahipleniyorsunuz hayvana bişey olsa yazık değil mi ? Tabii illa zenginler besleyecek diye birşey yokta insan biraz araştırma yapar siz heves için almışsınpz gibi geldi bana Veteriner kontrolü ücretsiz olsa kimse para verip yaptırmazdı yani ücretsiz olmuyo maalesef. kontrolü yaptıracak gücünüz yoksa kaliteli mamayla beslemeye çalışın market maması vermeyin en azından

Maddi durumunuz yoksa neden cins köpek sahiplendiniz cins hayvanların bakımı daha zordur kaliteli mama almazsan hastalanır düzenli vete götürmezsen hastalanır. Bence de aldığınız yere geri verin çünkü dediğim gibi cins bir hayvanın masrafı daha fazla olur. Köpek bakmayı çok istiyorsanız bir sokak köpeği sahiplenin veteriner işlerini belediyede yaptırırsınız sokak köpeği olduğu için.

gulatakan
gulatakan

107188

Bence hayvancagiz sahiplendiginiz kişiye geri verin,lütfen bunu yapın.yoksa hayvana eziyet edenlerden çok da bir farkınız olmaz.belki de hiçbir ihtiyacını eksik etmeyecek bir ailesi olacakti.onu bunun elinden almayin.illa hayvan sevmek,doyurmak istiyorsanız da mahallenizdeki hayvanlara her ay mama alıp günlük doyurabilirsiniz.herkes maddi durumu elverdiği kadarına talip olmalı.diger türlüsü eziyete giriyor malesef.

RayNoX
RayNoX

2071

Neden almadan önce videolar izlemediniz her videoda veteriner ücretlerinden bahsederler yıl olmuş 2020 veteriner ücretleri malum ve bu kedinin kumu var maması var kum kabı var kedi maması kabı var ALLAH korusun kedinize birsey oldu hastalık kaptı diyelim veterinere goturmek zorundasiniz hastalık kapmaz demeyin her kedi hastalık kapabilir ve daha aşıları var he birde kediyi hep kuru mamayla beslemiceksin herhalde ödül maması ve yaş mamasıda var yani almadan once keske baksaydin internetten

TATA4242
TATA4242

118617

Arpa ve tuz ver gitsin,töbe töbe valla şu durumu olmayıpda eve evcil hayvan alanlara hastayım bide ve bir hevesle alıp hayvanı kendi haline bırakanlara(parası var ama ilgisi yok)böyle insanlarda var.Daha önce bir yorumda bahsetmiştim,tekrar söylüyorum öğrenciler yada durumu olmayan herhangi bir kişi,hayvan sahiplenmesin.Sahiplendiğiniz köpek,süs köpeği diye süs gibi duracağını düşünmüş olabilirsiniz ama bu işler öyle olmuyor.Küçük bir ırk ama ginede köpek olduğunu ve kedilerden daha fazla masrafı ve ilgiye ihtiyacı olduğunu unutmayın.

esoesbabis
esoesbabis

68

maddi olarak durumunuz yetmiyorsa neden kedi sahiplendiniz?
bu hem ona hem de size eziyet.
eve onları getiriyorsak en iyi şekilde bakma zorundalığımız var

kayrae
kayrae

11267

tamam arkadaşlar. daha fazla vurmayın, öldü :)

BalliBadem
BalliBadem

121963

Devlet veterinerleri sadece sokak cinsi hayvanlara bakıyor kısırlaştırma kuduz ve birşey olursa tedavi
köpeklerden pek anlamam ama galiba sizinki cins durumunuz yoksa keşke söko sahiplenseydiniz dediğim şeylere para vermeniz gerekmezdi o zmn benim kedim tekir ve kısırlaştırma ve kuduza para vermedim ama almadan önce bunları belediyenin ücretsiz yaptığını bilmiyordum yinede özele diğer aşılarıda yaptırtmak gerekiyor

hcerenk
hcerenk

10454

durumun yoksa bırak cinsi, neden hayvan sahipleniyorsun?
pes valla ya.
telef oldu bu hayvanlar instagram likeı peşinde.

malesef sokak köpeği olmadığı için, cins olduğu için, ücretsiz veteriner diye bir şey yok.

behcetaydinelli
behcetaydinelli

106554

@LadyAndCat en güzel cevabı vermiş bence, ağzına sağlık :)

Kedimiriltisi
Kedimiriltisi

13523

Hemen bir baskasina sahiplendirin ona bakabilecek birine. Bu sey demeye benziyor, cocuk baakacak durumum yok ama evlat edindim. Peh.

bienien
bienien

211

Sokak köpeklerine nazaran cins köpeklerin bakımları,mama masrafları,sağlık sorunlarına yatkınlıkları maalesef kat ve kat fazla olabiliyor. Aşıları da yoksa eğer, özellikle gençlik hastalığı gibi ölümcül hastalıklara yakalanırsa ne yapacaksınız? Ücretsiz kontrolü maalesef hiç bir yer sunmuyor. Küçük bir ihtimal ücretsiz kontrolü bir şekilde aldınız diyelim, sonrasında kaliteli bir bakım sunabilecek misiniz ve acil durumlarda gerekenleri yapabilecek misiniz? Eğer maddi imkansızlığınız geçici bir durum değilse sahiplendirmenizin gerektiğini düşünüyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 937 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79784 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR