Veteriner Önerisi

tsoorita
tsoorita

1391 Puan

Öncelikle merhabalar, 2 gün önce bir kedi sahiplendim henüz 2 aylık ama yakın zamanda aşı olması gerekiyor ve güvenebileceğimiz iyi bir veteriner arıyoruz. Esenler'de oturuyoruz bu çevrede ya da yakın çevrede bildiğiniz iyi bir veteriner var mıdır?

6 CEVAP

Maviiruhluu
Maviiruhluu

1239

Benim ki de 2 aylık ve yarın aşısı var. Karma olucak sonra 2. Karma, parazit ve kuduz olucak, araştır öyle git derim bazıları çok gaddar bir şekilde yapiyor

Badems
Badems

12123

Yapacagi asilar sabittir, onu evinizin yakinlarinda bile eger varsa orada yaptirabilirsiniz. Ama operasyon ve hastalik gibi seylerde iyi bir veteriner bulmalisiniz. Simdilik yaptirin yavrunun asilarini, o da saglikli olsun siz de rahat olursunuz. Arastiririz oralarda iyi bi veteriner :)

tsoorita
tsoorita

1391

Biraz bakındım buralarda ama bulamadım maalesef eğer varsa bildiğiniz yardımcı olabilir misiniz? Yine de çok teşekkür ederim. Hastalık operasyon gibi durumlarda İü Veterinerlik Fakültesini düşündüm üniversitenin öğrencisi olduğum için yardımcı olabilirler diye düşündüm.

Badems
Badems

12123

Avrupa yakasinda hic bildigim yok malesef, ancak Anadolu yakasi icin onerebilirim o da size uyar mi bilmiyorum. Ogrenciyseniz eger orda avantajlisiniz, kimin daha iyi olup olmadigini bilir rahatca guvenebilirsiniz :)

tsoorita
tsoorita

1391

yardımlarınız için çok teşekkür ederim hepinize :) fakültenin öğrencisi değilim ancak yine de avantajlı olacağını düşünüyorum :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1509 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR