Acana Mı ? Royal Canin Mi ? N&D Mi ?

Dilek2101
Dilek2101

1291 Puan

Anket

Acana ❤
(48 oy)
Royal Canin ❤
(6 oy)
N&D ❤
(47 oy)
Toplam (101 oy)

5 aylık dişi bir kediyi 2 aylıkken sahiplendim. Kuru mama pek yemiyor kızım. Yaş mamayla karıştırdığım zaman bitiriyor. Proplan kullandım ama sevmedi. Bonacibo numune istedim ve denedim. Severek yedi. Ama daha besleyici, gelişimi açısından daha iyi bir mama yedirmek istiyorum. Kızımın zayıf olduğunu düşünüyorum. Ancak hareketli. Oyun oynamayı vs. çok seviyor. Ne önerirsiniz ?

19 CEVAP

alarakocuk
alarakocuk

1167

N&D, Acana, Orijin iyi mamalar ama kedinize iyi gelecek diye bir şey yok. N&D’yi araştırıp içime sinerek almıştım çünkü içeriği diğer mamalara göre daha temiz ama bir kedime çok iyi gelirken diğer kedimin tüyleri diken diken oldu aşırı tüy dökmeye başladı ve ufak bir egzaması oldu. ayrıca yoğun kokulu bir mama olduğu için tuvaletlerini çok kokuttu. şuanda proplan aldım içeriği N&D’den daha kötü ama 4-5 gün geçmesine rağmen tüyleri düzelmeye başladı ayrıca kaka kaliteleri de daha iyi. yine de içeriği daha iyi kaliteli mama arıyorum. yani bir başkasının kedisine iyi gelen içeriği temiz bir mama sizin miniğinize de iyi gelecek diye bir kaide yok

Siyammm
Siyammm

120334

Royal canını direk eleyin içinde gerçek et yok . Nd de iyi bir mama fakat acana alcak param olsa acana alırdım

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Acana Numbers 1 !
İkinci N&D
Üçüncü Royal Canin olarak sıralarım.

kuzco
kuzco

257

9 aylık tekir cinsi kedimle ND kullanıyorum, mamadan kedim de ben de çok memnunuz. Kedim iştahla yiyor ayrıca daha önce kullandığımız mamalarda ishal oluyordu ND ye geçtiğimizden beri kakası da katılaştı. Eğer sinidirim sıkıntısı varsa deneyin derim. Tek sıkıntısı mama biraz ağır kokuyo. Kaba koyarken veya durduğu yerde yoğun bir koku oluyor. Aklınızda bulunsun.

Sselin1
Sselin1

122024

Ikisi de iyi mamalar bence ikisini de deneyip kedinizin sevdigi ve ona iyi gelen markayi tercih edin bu arada tavuklu n&d sevmeyen kediniz balikli n&d sevebilir ya da tam tersi olabilir.

Ben de kedinizi kısırlaştırana kadar acana kullanmanızı öneririm. Sonra ND'ye geçmeniz daha iyi olur kısır kedilere acana ağır gelebilir.

onurtemiz
onurtemiz

116286

Acana ile beslerseniz vücut yapısı vahşi kedi gibi olur üçgen vücûdu düşünün. Kilo almayabilir kas kütlesi gelişir. Sağlıklı bir mama. Türkiye de sanırım 2. En iyi mama (ya da ikincilik için ND ile yarışır)
ND biz uzun zaman (doğduğundan beri) farklı çeşitlerinden de kullandık ama tüy dökümü yapıyor bize. Bütün çeşitleri döktü.
Royal Canin British Shorthair maması kullandık 3 ay hayvanın tüy dökümü çok azaldı ve kilo da aldı. Daha hoş duruyor kedimiz tüylerimiz hoş gözüküyor.
İçerik sağlık açısından Acana alın derim ve tüy konusunda da Acana çeşitlerini araştırın. Ama yavru olduğu için Acana yavru varsa yavru çeşidi alın tabi.

Dilek2101
Dilek2101

1291

Royal canin'i araştırdığımda bende biraz soğudum aslında. N&d ve acana arasında kararsız kaldım. Araştırmaya devam ediyorum ????

TATA4242
TATA4242

118617

Acana almak için bütçeniz varsa,kısa ve öz olarak Acana derim.Acana Grasslands ürünü içerik olarak önerim.Kırmızı,beyaz ve balık eti içeriyor.

gulatakan
gulatakan

107188

Nd de gözle görülür bir değişim yasadik,diski problemi vardı virbac çözemedi ama nd tamamen düzeltti.kesinlikle nd öneririm.diger mamalari denemedim ama Royal canin içeriği hiç de iyi değil.veteriner hekim dahil bağımlılık yaptığı söylendi.

gulatakan
gulatakan

107188

Bu arada virbac gastrointestinal mama idi ona rağmen kanlı dışkılama aralıklarla devam etti kullanirken

Dilek2101
Dilek2101

1291

Benim kedimde dışkı sorunu vs. yok çok şükür. Biraz zayıf olduğunu düşünüyorum. Ve mamayı da severek yesin istiyorum. Acana aklımda şuan ama biraz araştırdığımda olumsuz yorum yapanların olduğunu da gördüm. Acana ve Nd arasında sanırım acanaya daha yakınım

dtaylan03
dtaylan03

108367

ND kullanıyorum, memnunuz da. Ancak bütçeniz uygunsa Acana kullanmanızı öneririm

Dilek2101
Dilek2101

1291

Aynen haklısınız. Proplanı da benim kedim sevmemişti. Dediğiniz gibi her kediye iyi gelmeyebilir. Ya da birine kötü gelen diğerine iyi gelebilir. Matisse ve felicia hakkında ne düşünüyosunuz peki?

tolgahan58
tolgahan58

736

Acana amerikada no 1.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 6856 Görüntüleme
  • 19 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR