Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Merhaba,
Fitmin’in tahılsız yavru kedi maması ile nd arasında içerik olarak çok fark yok ise denemek adına almak istiyorum.kullanan yada bilgisi olan var ise düşüncelerinizi öğrenmek isterim
Fitmin kullanmadim oyuzden net bir yorum yapamam ama acikcasi icerik olarak n&d den daha iyi gözüküyor yani et orani daha yüksek. Taurin orani dusuk ama bunun da sebebide yüksek miktarda ciger icermesi bence.
Denemek için aldım küçük paketini.içeriği gerçekten iyi gözüküyordu.çocuğumda tavuk dışında bişey yemiş olur:) hemde eu ürünü ve nd’den biraz daha uygun fiyatlı.
Umarim kedinize iyi gelir :) deneyimlerinizi de daha sonra paylasirsaniz cok iyi olur acikcasi benimde merak ettigim mamlardan biri icerik olarak tavsiye ediyorum ama pek kullanan olmadigi icin genelde n&d tercih ediliyor. Belki n&d nin iyi gelmedigi tüy konusunda fitmin daha basarilidir.
Tabiiki paylaşacağım siz hiç merak etmeyin:) umarım nd’ye güzel bir alternatif olur da cebimiz az da olsa rahatlar:)
Fitmin var Türkiye menşeili bir de Fitmin Purity var. O da Çekya’ya ait.
İkisi farklı marka ve firma.
Çekya’ya ait olan fitmin purity’den bahsediyordum,sürçü lisan ettiysem affola:(
Zeynucka;
Ben uyarı ve Bilgi amaçlı yazdım.
İyi görünüyor ürün gerçekten ama kullanmadım. Websitesinde de ürünler ve analitik değerleri yazılmış. Mamaları çeşitlerine göre %37-%33 protein değerlerine sahip firma.
Güncel
5 gündür kediniz onu yiyor olmalı acaba bu çok kısacık tecrübeniz nedir :-)
@onurtemiz selam:) evet mamamız geldi.daha tam geçemedik ama kokusu nd’ye göre daha güzel,yalnız taneleri yavru kediler için iri gibi geldi bana.kızımda bayıla bayıla yedi.sanırım bu mamadan devam edeceğim.
İnşallah her şeyiyle iyi gelir size fiyat/performans olarak en iyisi budur umarım bizlerde sabit mamamızı edinmiş oluruz :-)
FitMin Purity'i bende çok beğeniyorum
Evet güzel bir içeriğe sahip.Elşmdeki mama bitince sipariş etmeyi düşünüyorum
Merhaba, aldığınız linki paylaşır mısınız? Ben de denemeyi düşünüyorum
@kirpiklihunicik ben *********dan sipariş verdim.denemek için 1.5 kg aldım.bilemiyorum,kokusu acayip sağlıklıymış hissi verdi bana ve nd’den daha iştahlı yedi çocuğum.eu ürünü olduğu için gözü kapalı alınabilir.ancak içerisinde domuz eti var.benim için sorun değil ancak sorun olacaklar için önemli bir bilgi!bu paket bitince 10 kg olanını alacağım.
Teşekkür ederiim
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.