Sibirya Kurduu Oyun Severmii ???

Laz5353
Laz5353

171 Puan

İtalik Yazıacil merak ona gore alicaam

8 CEVAP

tunagurdal
tunagurdal

905

Evimde 2 Husky ve 2 Malamut köpek var. Hayatımda tanıştığım en güzel 4 köpektir. İnsancıl ve sevgi doludurlar. Sadık, akıllı ve oyun oynamaya bayılırlar...

tubanur
tubanur

120464

Bu soruyu sormanız bile hata :) bayılırlar. Fakat oyuncakları kaliteli ve sağlam olmalı zira aldığınız dandik bir oyuncağı yarım saate yok olmuş bilin. Soğuk havaları sevdikleri için denizi de çok seviyorlar. Beslediğim dişi sibirya kurdum (zeyna) benimle beraber plaja gelmeyi çok severdi. Tabi plajda sizi biraz zorlayabilir. Malûm köpeklerden (bilhassa bu türlerden) korkup ciyaklamayı seven itici insan tipleri hala nefes alıyorlar. Bu yüzden insanlardan biraz uzak kalırsanız iyi edersiniz yoksa uzun tartışmalara maruz kalabilirsiniz :) kumlarda biriken yosunlara burunlarını daldırmak gibi bir huyları da oluyor genelde. Netice olarak oyun seviyorlar

Badems
Badems

12123

Bunun cinsle alakası yok, her canlı oyunu sever. Anlamadığım nereden alacağınız ?

tubanur
tubanur

120464

Ben oyun için malzeme alacak diye anladım. Umarım doğru anlamışımdır?

tubanur
tubanur

120464

Köpek almaktan bahsediyorsanız; sitenin 'yuva arayanlar' kısmında bulabileceğiniz Baron adında genç bir sibirya kurdu var. İstanbul'dan sahiplendiriyorlar.

Alparslan88
Alparslan88

1020

Oyun sevmez mi ben eskiden sokaktan almıştım bir tane Full oynar insanlarla arası çok iyidir çok sevimlidir sadıktır ama başına buyruktur özgürlüğüne düşkündür onu da söyleyeyim:)

rnt
rnt

5741

Merhaba. Tabii ki severler. Çünkü çok akıllı, haylaz bir oyuncudurlar. Sıcaktan uzak tuttuğunuz sürece oyun oynamayı severler. Yalnız kalmayı hiç sevmedikleri için oyunla karışık bol bol serin ortamlarda egzersiz yaptırabilirsiniz.

alikocevo
alikocevo

188

Bayilirlar benim pasam cok severdi :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1037 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR