Yavru Kedim İçin Mama Önerir Misiniz ?

Dilek2101
Dilek2101

1291 Puan

5 aylık yavru kedim var. Kolay kolay kuru mama beğendiremiyoruz hanımefendiye. Proplan aldım sevmedi, royal canin alacaktım önerilerde beğenilmediği söylendi almadım. Bonacibo aldım yaramadı ve ilk defa kustu. Vermeyi kestim. Sürekli aynı mamayı kullanmak istiyorum. İçerik olarak iyi bi mama önerebilir misiniz ? Uçuk fiyatlı olmasın lütfen ????

7 CEVAP

ygiz_mrtt
ygiz_mrtt

11583

Matisse, golosi, hills, reflex, felicia bütçenize uygun mamalar daha fazla altına inmemenizi tavsiye ederim

bmcat
bmcat

1574

Bütçenize uygunsa Orijen veya N&D. Daha uygun fiyatlı olarak Matisse, Brit Care, Sanabelle ya da ProPlan da olabilir. Siz alıştırmayı deneyin önemli olan çok severek yemesi değil mamanın kaliteli olması ve kedinize iyi gelmesi.


Felicia, Reflex, Golosi bunlar daha alt seviye mamalar, tavsiye etmem.

Dilek2101
Dilek2101

1291

Bugün felicia numune mama siparişlerim geldi. Denemek için istemiştim. Eğer severek yerse devam ederim. Onun haricinde matisse iyi gibi geliyor bana. Ya da golosi. Bu ikisini numune gönderen var mı ? Bulamadım da ben.

ygiz_mrtt
ygiz_mrtt

11583

Numuneler hakkında bir bilgim yok ama en yakın petshoptan da açık olarak numunelik isteyebilirsiniz bulamazsanız

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Yaş mamayla besliyorsanız çok normal kuru mamaya burun kıvırması. Tam tersi yapılıyor genelde. Kuru mamayla beslenir arada yaş mama verilir. Zamanla alışacaktır.Aç kalınca mutlaka yer.

Dilek2101
Dilek2101

1291

Aç bırakmaya da gönlüm razı gelmiyor çünkü gün boyu hiçbir şey yemiyor. Sürekli mutfağa gidiyor, gelmemi bekliyor. Yaş mamayı koyduğum dolabın önünde bekliyor falan ???? İçime sinen bi kuru mamaya karar verirsem sanırım yemesi için aç bırakmayı da göze alırım. Yeter ki iyi olsun.

Bellasmom
Bellasmom

2683

Ben de ilk zamanlar kedime Felicia veriyordum severek yiyordu ama sonra içeriği çok daha iyi olduğu için Matisse aldım 10kg aldınız zaman Feliciayla neredeyse aynı fiyata geliyor. Matisse öneririm.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 534 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80920 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR