daha önce malt ve yaş mama verdiğimde yemedi hiç
Malt verebilirsiniz haftada 2-3 kere 1 cm kadar. Yaş mamayı da ben bir rutine bağlamadım.
Malti kuru mama uzrrine sikabilirsiniz yada patisine surebilirsiniz :) yas mama olarakta pro plan kitten i bir cay kasigiyla ona uzatmayi deneyin once sonra yavs yavas alisir :))
Kediniz kusuyor mu ya da dışkısında gariplik mi var? Benim kedim 5 aylık veterinere danıştım her kedinin malt kullanması gerekmiyor dedi açıkçası ben hiç kullanmadım bir sıkıntı olmadı. Zaten siyamlarda çok tüy sorunu olmuyor düzenli tararsanız tabiki. Düzenli taramanızı öneririm tatlı yavrunuzun iyiliği için :)
Bebek tüylerini henüz dökmediği, 3.5 aylık olduğu zamanlarda ben malt vermiyordum. Uzun tüylü olmadığı ve etkin olarak kendini temizlemeye başlamadığı için gerek yoktu. Şimdi 7 aylık, haftada 3 kere ödül gibi veriyorum..
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor