Yeni Kedi Sahiplenme

IremYildrm
IremYildrm

4091 Puan

Arkadaşlar ilk önce bu sorumun yanlış anlaşılmasını istemiyorum ben 3 haftalıkken köyde bir kedi bulmuştum ilk başta eve getirmekte korktum tuvalet konusundan felan ilk kez besledim çünkü 9 ay birlikte zaman geçirdik ama veterineriin yanlış tedavisinden dolayı 04.02.2020 tarihinde kaybettim :( ilk göz agrımızdı herşeyiyle farklıydı ama onsuz çok kötü ev çok boş geliyor eskisi gibi degiliz yeni kedi sahiplenmeyi düşünüyorum ama annem onun yerini tutmaz diyor fikrinizi almak istedim biraz zaman geçtikten sonra yeni kedi sahiplenmek istiyorum sizce onun gibi sevebilirmiyiz günahına girmek istemiyorum çünkü

6 CEVAP

Zeynucka
Zeynucka

2287

Her kedinin karakteri farklı tıpkı bizler gibi.asla giden yavrunuzun yerini dolduramayacak ama onunla da çok güzel yeni anılar paylaşma imkanınız olacaktır eminim ve evinizin enerjisi çok değişecek.biz insanlar herşeye alışıyoruz zamanla siz kendinizi hazır hissettiğinizde sahiplenirsiniz yeni bir evlat:)

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Muhtac bir hayvana evinizi açın, ayni şekilde sevemeseniz bile ihtiyaclarini karsilayip ilgilenirseniz gunahina gitmis olmazsiniz. Diger kedinizi aldiginizda annesi yokmuydu? Eger kedi sahiplenecekseniz ve annesi varsa en az 2 3 aylik olmasini beklemeniz gerekiyor.

Makelswon
Makelswon

778

Bende 2 yıl önce sokaktan sahiplendiğim hasta bir kediyi kaybetmiştim. Tıpkı sizin gibi düşünerek çok sevdiğim halde 2 yıldır yeni bi can sahiplenmeye çok korktum. Şuan 1 aydır başka bir yavrum var.. Tabiki yerini asla tutmaz ama sahipleneceğiniz canıda en az kaybettiğiniz kadar çok seveceğinize çok eminim. :)

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Cok yeni olmuş bu olay bu arada.. basiniz sagolsun, neden ölmüstu kediniz

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

İrem’cim başın sağolsun.
Her insan nasıl farklıysa, her canlı da farklı. Hepsinin karakterleri var.
Hiç kimse bir başkasının yerini tutamaz.Annen burda haklı ama başka bir canlıyla hayatı paylaşabilmek bambaşka bir şey.
İnsan kendi dışında küçük savunmasız bir canlıya sıcak bir yuva , yatak , mama ve sevgi veriyor.
Sevginin karşılığı da ona geri geliyor. Her canlı özel ve güzel hele ki sokakta yardıma muhtaç aç, susuz, hasta, yetim o kadar çok evcil güzellik var ki...
Elimden gelse hepsini doktora götürsem, hepsini kısırlaştırsam,
Hepsine tedavi yaptırsam, hepsine mama alsam hepsine baksam:))
İnsan binlerce yıldır kedi, köpekle dost olup yaşamış. Bundan sonra da böyle olacak.

Elbet bir şekilde onlarda gidiyor yeni bir kedicik iyi olur hem ona yardım etmiş olursunuz. Eski kendinizle aynı olmaz çünkü tüm kediler bir şekilde birbirinden farklı. Ama onunla da çok başka anılarınız olur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 506 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR