Evde Köpek Beslemek

KaanA
KaanA

336 Puan

Arkadaslar Merhaba ben evimde kedi besliyordum annemin kedi tüyüne alerjisi çıktı ve kedimi sahiplendirdim şimdi köpek beslemek istiyorum aklımda iki soru var



  1. Kediye alerjisi olanın köpeğe de alerjisi olur mu

  2. Evde köpek beslemek zor mu(apartman da oturuyorum)
    Köpek ırkı olarak da alman coban köpeği düşünüyorum

3 CEVAP

ygiz_mrtt
ygiz_mrtt

11583

Apartmanda köpek beslemek ve hemde alman çoban köpeği??? Köpekleri görünüşlerine göre seçmeyin, ırk denen şey görünümünün ve ya kürkünün değişimi değil karakter ve fiziksel özelliklere göre de değişen unsurdur yani isteyen her köpeği beslememeli, kendine uygun olan ırkı seçmeli hem kendisi hemde köpek için. Yani her köpek ırkı bir apartman dairesinde yaşayamaz çünkü büyük ırklar kendilerine dışarıda vakit ayrılmasına daha çok ihtiyaç duyarlar. zaten köpekler kediler gibi değildir daha özgürlük refahına düşkündür bu yüzden dışarısı için daha uyum sağlarlar ( tasmayla bir kulübeye bağlanmasından bahsetmiyorum, özgürce çitlerle çevrelenmiş güvenli bir arsada gezebileceği ve soğuk gecelerde evin içine girebileceği bir yaşam). Tercihiniz küçük ırk köpekler ve ya cocker gibi orta boyutlu ırklar yönünde olmalı. 1. Sorunun cevabı ise kişinin alerjisine göre değişir belki tüye belki de derideki parçacıklara tepki gösterebilir.

Siyammm
Siyammm

120334

Evde almançoban köpeği beslemeyin enerjisini atamaz davranış problemleri oluşur ısırma vb. .ayrıcatüy problemi yaşarsınız İlk kez köpek besleyecek kişi açk beslenmelidir. Doberman ,pittbul ,amstaff ,Alman ç.k. ,cane corso

Dominant köpeklerdir. Fransız buldog öneriyorum size evde beslemeye uygun. İllede büyük köpek diyosanoz labrador alın kısa tüylü itaatkar bir köpektir yinede enerjisini atması için dışarı çıkarılmalı birde tuvalet var tabii. Labrador en zeki 6. Irktır .
Benim tavsiyem Fransız Bulldog sakin bir köpek eve uygun.cins olmayan bir köpekte sahiplenebilirsiniz.yardıma muhtaç

Fel__2
Fel__2

2388

Benim de kedi alerjim var ve kedim var alerji zaman geçtikçe azalabiliyor. Bence önce anneniz alerji testi yaptırsın. Köpeğe de alerjisi varsa sonra o hayvancağızı da vermek zorunda kalmayın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 448 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80967 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR