Kedi Aşıları ?

esrausta
esrausta

1228 Puan

karma 1 - 2
lösemi 1 -2 aşıları hakkında ne düşünüyosunuz.
muhakkak yaptırılmalı mı

10 CEVAP

esrausta
esrausta

1228

cevaplarınız için çok teşekkürler

Bellasmom
Bellasmom

2683

Kediniz dışarı çıkmıyor ancak siz çıkıp geri geliyorsunuz. Böyle şeyler riske atılmamalı sadece hayvanın değil sizin de sağlığınız için. Lösemi aşısı çok tartışılan bir konu ben 2 doz yaptırdım bir daha yapılmayacak. Karma ise zaten senede 1 kez tekrarlanan bir aşı. Kaldı ki bunlar kedinizin ilk aşıları, ilk aşılar önemlidir.

Bue
Bue

773

Ayrıca ek olarak kediniz dışarı çıkmıyor olabilir ama siz illaki çıkıyorsunuz yani maalesef ev kedilerine bizler mikrobu,hastalığı dışardan getirebiliyoruz ilerde oluşabilecek hastalıklara karşı karma aşı yapılmalı. Zaten veterineriniz gerekli bilgiyi verecektir.

Kevserhaksever
Kevserhaksever

13514

Kedinizin temel aşıları önemli ben lösemi yaptırmadım yaptırmayı düşünmüyorum ama karma 1 2 ve iç dış parazit aşıları gün geçmeden yaptırıyorum. Karma aşı kedinizi çoğu hastalığa karşı koruyacak bir aşı lösemi yaptırmamak sizin tercihiniz ama karma muhakkak yaptırın. Ve 2 doz yapılmazsa hiç bir etkisi olmuyor 1 2 olarak yapılmalı.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Esrausta;
Bebekken nasıl ki biz aşılanıyoruz ve ölümcül bir çok hastalıktan korunuyoruz aynısı bu bebekler için de geçerli. Aşılarını yaptırın bağışıklığı güçlensin riske atmayın.
Yılda 1 kez yaptıracağınız aşılar bunlar...

Ben 2 kez yaptırdım fakat bu sene yaptırmadım. Gereksiz olduğuyla ilgili çok konuşma olduğu için de artık yaptırmayacağım

esrausta
esrausta

1228

kedim daha çok küçük olduğu için kararsız kaldım.
evden dışarı hiç çıkmıyor karma aşı gerekli mi bilmiyorum

Bue
Bue

773

Karma aşıları mutlaka yaptırın zaten küçükken yapılması önemli lösemi aşısı ile ilgili bir şey diyemem veterinerinize danışın

esrausta
esrausta

1228

teşekkür ediyorum bugün karma 1 aşısını yaptıracağım

Mirtip
Mirtip

3124

Karma ve parazitler arkadaşların da dediği gibi zaten muhakkak yapılmalı. Lösemi aşısını ise veterinerinize danışın, yapalım diyorsa, neden yapılmalı öğrenin, yapmayalım diyorsa onun da nedenini öğrenin.
Bu konuda hekimlerde ayrışıyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 440 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR