Uyurken Titreme

Mimmo
Mimmo

1903 Puan

Arkadaşlar 2 gündür kızım uyurken ara ara titriyor. İlk defa böyle birşey oldu. Bir rahatsızlığı yok. İştah, uyku, oyun oynaması hepsi normal. Ama yine 2gün önce gimcat multivit. Başladık.. Acaba bu uyurken seyirmeler normal mi yani bir sebebi varmı. Yada devam ederse veterinere götürmem gerekirmi.şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

9 CEVAP

Gokberk39
Gokberk39

879

Kediler rüya görebilirler. Kedimde gece uyurken pati atar, yalanır, ağzını şapırdatır ve bazen de patileri titriyor. Kedinizi yine de takip edin ama rüya görüyor olabilir :)

Gokberk39
Gokberk39

879

İştahı, oyun oynaması, uykusu yani her şey olması gerektiği gibiyse sorun etmeyin :)

787891
787891

118097

Rüya görüyordur

Natkarat
Natkarat

10977

Rüyadır. Lakin benimkinde olduğu gibi ateşli hastalık geçmişi varsa nadir de olsa uyanıkken bacaklarında titreme de olabiliyor. Bunlar maalesef önceki yüksek ateşin oluşturduğu harabiyet. :( Yüksekten kastım 42-43 dereceler.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Yavru ve genç kedilerde olan şey. her gün yeni şeyler öğrenip gelişiyorlar ve beyin gün içinde öğrendiklerini kaydediyor ve yakın geçmişe dair olan bilgilerini... hem bundan dolayı hem de rüya tarzı şeyler gördüklerinde bu titremeler oluyor. Benimkilerde de vardı üzülüyordum araştırmalarım sonucu normal olduğunu gördüm artık üzülmüyorum:))

Benim kedim de uyurken ağzını sapirdatiyor patileri titriyor bıyıklar oynuyor bunlar normal rüya falandır.

Mimmo
Mimmo

1903

Çok teşekkür ederim. Şapşik çok tatlı izlerkende ilk defa olunca biraz tedirgin oldum. İlk zamanlar emme hareketi de yapıyordu.

calymath
calymath

111239

Ilk kez kedi sahibi oluyorsunuz sanırım. Bu titremeler normal.

Mimmo
Mimmo

1903

Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için. Rahatladım gerçekten. Calymath evde evet ilk defa bakıyorum.bahçeli evde büyüdüm çok kedimiz köpeğimiz oldu. Ama eve pek girmezlerdi otel gibiydik :)
Şu an dairede yaşıyorum ve ilk defa dairede kedi bakıyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 549 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR