4 Aylık Kedim Yeni Gelene Saldırıyor

ugrkrtl
ugrkrtl

173 Puan

Merhaba. 4 Aylık erkek british shorthair erkek kedimiz vardı. birde beraber büyüsünler diye yaklaşık olarak 2 aylık bir dişi yanına aldık. ilk tanışma çok merak dolu gözler ve koklama ile geçti. tıslama vesaire hiç birşey olmadı.Erkek kedim özellikle izliyor sanki oyun oynuyormuş gibi hareketler yapıyor fakat yeni yavru ne zaman arkasını dönse yada ona bakmıyor olsa hemen atlayıp boğazını yakalamaya çalışıyor ensesinden tutuyor. Can yakmıyor sanırım ama baya ağzına alıyor fark ettim. Sanki avmış gibi davranıyor yeni yavruya. Birde mırr mırr diye hafif bir ses çıkartıyor. Ama yavru uyurken hiç ellemiyor gidip kokluyor ve o da yatıyor yakınına bir yere. Bu sorunla karşılaşan yada hareketini yorumlayabilecek var ise bana yardımcı olabilir misiniz ?

5 CEVAP

dilaraxx
dilaraxx

114626

BENİM DE ÖYLE OLUYORDU DİŞİ KEDİM VARDI SONRA YANINA ŞİMDİKİ ERKEK KEDİMİ ALDIM DA BAŞTA BİRBİRLERİNE SALDIRMIYORLARDI AMA TISLIYORLARDI BİRBİRLERİNE DİŞİ SALDIRIYORDU ARADA BİR PATİ ATIYORDU AMA 2-3 AYA FALAN BİRBİRLERİ OLMADAN YAPAMAZ OLDULAR BİRLİKTE YATMAYA BAŞLADILAR OYUN OYNADILAR FELAN KISACA BİR SÜRE SONRA ÇOK İYİ ANLAŞIYORLAR

Kevserhaksever
Kevserhaksever

13514

4 aylık erkek kedi 2 aylık yavruyu kendine tehdit olarak algılamaz diye düşünüyorum. Bence oyun amaclı yapıyor çünkü saldırı durumunda kedi tıslar ciddi anlamda. Uyurken de onu rahat bırakmaz ve her fırsatta saldırır. Oyun yapıyordur muhtemelen :)

ugrkrtl
ugrkrtl

173

Alışmalarını bekliyoruz ama işte korkuda var bizde biz görmediğimiz anda bir şey yaparsa diye. Uykusuz kalacağız belli bir süre sanırım :)

Kevserhaksever
Kevserhaksever

13514

Yakınında uyuması bile çok güzel bir şey aslında onun varlığını kabullenmiş olduğunu gösterir

ugrkrtl
ugrkrtl

173

Evet uyumada bir problem yok yakınında yatıyor. o kalktığında hemen kalkıp yanına gidiyor. Tek sıkıntı sadece bahsettiğim boyundan ve enseden yakalama hareketi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 316 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR