Beyaz Kopuk Kusmugu

Mirnaklar
Mirnaklar

166 Puan

Merhaba benim kedim 1.5 yasinda cam acikken sogukda baya oturdu sonrasi hastalandi vete gittik enfeksiyon ignesi yapti lenf bezleri sismis dedi kedim cok halsiz her beslenmesinde beyaz kopuk kusuyor ve hiriltisi cok var 3 gundur igneye gidiyoruz hala duzelmedi dahada kotu oldu ne yapmam gerek

4 CEVAP

Sürekli veterinerle irtibatta bulunun. Gelişmeleri vet e mesaj atın veya arayın eviniz yakınsa kliniğe gidin. Sürekli kontrol edin yani zor bir dönemden geçiyor yanında olmak en iyi şey olur.

TATA4242
TATA4242

118617

Bir şey olmaz kolay atlatır,yemezi ve içmesinde bozukluk olur ise, iştahı kesilirse ve idrar veya tuvaletinde farklılık var ise(üşütmeye bağlı ishal görülebilir)kusmada bundan kaynaklı.En önemlisi eğer sürekli uyuyor ve evde koşturmuyor ise veteriner hekime tekrar götürün.Kediler bacağı kopsa bile yerinden kalkan gezen uzaylılar ve kimse onları yatağa bağlayamaz.Yani bu saydıklarım var ise farklı birşey olabilir.Narkozun etkisinde bile koşan zıplayan canlı onlar,merak etmeyin ve korkmayın,kısa sürede atlatır.

787891
787891

118097

@tata4242 güzel cevapladınız ????????????

Bue
Bue

773

Geçmiş olsun. Ağır bir hastalık geçiriyor durumunda iyileşme yoksa geç kalmadan tekrar veterinere götürün. Umarım zamanla eski sağlığına kavuşur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 282 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR