Breat Care Yetişkin Kedi Maması

Heduman
Heduman

1000 Puan

Breat care kedi maması kullananlar varmı acaba ???? internetten sensitive kuzu etli olanından sparis verdim.genel orta grup içinde iyi mama olduğu yönde yorumları.


7 CEVAP

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Gayet iyi bir mama

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Kullanmadım ancak içerik değerleri güzel . Ama her kedide aynı sonucu göstermez deneyin ve gorun:)

Bue
Bue

773

Siyam için Royal canin siyam mamasını öneririm. Tabiki sizinde bildiğiniz üzere siyamlar çok çiğnemeden yiyorlar mamaları bu yüzden büyük taneli mamaları sindirmeleri sorun oluyor yağ protein sindirmekte zorlanıyorlar mideleri hassas,bağırsakları hassas bu yüzden eğer daha önce denemediyseniz bol proteinli mama tavsiye etmem balıklı mama belki daha iyi bir seçenek olabilir. Ben royal canin kitten and mother kullanıyorum yüksek tahıllı evet ama kızımla memnunuz gayet büyüdüğünde royal canin siyam mamaya geçeceğim kullananlar çok memnunlar siz de araştırın isterseniz.

Heduman
Heduman

1000

Kullandınız mı tüy dökümü yada İshal yaptimi peki bizmki siyam ve çok hassas bir bağışıklık sistemi var maalesef.

TATA4242
TATA4242

118617

7 kg fiyatı ile et içermeyen bir mama olduğundan,en azından Matisse,Golosi,Mystic gibi markaları kullanmanız taraftarıyım.Hatta 7 kg fiyatına 250 tl verdiğinizi düşünürsek Nd düşük tahıllı bir mama dahi alabilirsiniz.

Sselin1
Sselin1

122024

Tata4242 Brit care'in lily ve sunny cesidi sindirimi ve derisi hassas kedilere göre oldugu icin direk et icermiyor her kedinin ihtiyaci farkli. Brit carein diger cesitleri ise %50 oraninda et iceriyor yani kaliteli bir mama. Tabiki önce n&d gibi ya da brit carein missy gibi et iceren cesitleri denenmeli ama kediye iyi gelmezse özel mamalar tercih edilmeli.

muffincookie
muffincookie

12870

Bizimki de Tekir siyam herhalde.Mamayı direk yutuyor :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 389 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80235 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR