Kedim Normal Davranmıyor

shinobinoku
shinobinoku

249 Puan

Kedim normalde uyumuş olsa da ışık kapandığında yanıma kıvrılır uyurdu şu an saat 2 ve hiçbir şekilde uyumuyor, kucağına aldığımda istemediğinde fazla bağırıp miyavlardı ama istemediğini belli ettiği halde hiçbir şekilde sesini bir kere bile çıkarmadı ve en sevdiği oyunu oynamaya kalktığımda bile ilgisini çekmedi. Onu huzursuz eden bir şeyler olduğunu düşünüyorum ama ne olduğunu bulamıyorum veterinere götürmeye kalksam şu saatte imkansız ve benim sabaha kadar içim hiç rahat etmeyecek. Sizce bu uyumsuz davranışları ve miyavlamaması ne yüzünden olabilir?

5 CEVAP

TATA4242
TATA4242

118617

Ani mama değişiminden kaynaklı bir durum,büyük ihtimalle dışkı problemlidir yada değişik hareketleri vardır.İleri saat dilimlerinde kusmada görülebilir,korkulacak bir şey değil ama mümkün olduğu kadar kısa sürede eski mama bulunmalıdır.Yoksa o mama buraya gelicek diye kediniz isyanı basabilir :)

TATA4242
TATA4242

118617

Rica ederim siz sağolun,adınıza sevindim,o korkuyu çok iyi bilirim.

shinobinoku
shinobinoku

249

Ve bugün sürekli kullandığımız mamanın aldığımız yerde kalmayışından dolayı farklı bir mama almak zorunda kaldık, onu çok severek yediğini düşünmüyorum ve sabah yedikten sonra karnı guruldamıştı, bu mama değişikliği yüzünden böyle davranıyor olabilir mi?

shinobinoku
shinobinoku

249

TATA4242 inanır mısınız gerçekten stresten bacaklarım zor tutuyor en ufak bir şey olma ihtimali bile beni çok korkutuyor :( umarım önemli bir şey yoktur az önce dışkıladı ve şimdi oyuncağıyla oynarken onunla konuşuyor biraz daha keyiflendi ve içim azıcık rahatladı :) çok teşekkür ederim cevabınız için :)

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Shinobinoku;
Yeni mama pat diye verilmez. Yeni mamaya geçecekseniz. Eski ve yeni mama karıştırılıp verilir bir hafta. Sonra yeni mamaya geçilir. Yeni mamaya ani geçişler ishal ve kusma yapabilir.
Çoook geçmiş olsun ufaklığa :))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 370 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78330 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR