Siyah Noktalar

karamelek19
karamelek19

804 Puan

Arkadaşlar erkek kedi testisinde siyah benekli noktalar neden olur bilginiz var mıdır


14 CEVAP

pillikontes
pillikontes

2876

normalde çene altında olsa kedi aknesi derdim ama bu farklı bir durum olabilir.. en kısa zamanda veterinere götürün gösterin derim inşallah ciddi birşey değildir çok geçmiş olsun ..

lwb
lwb

120674

İdrar problemlerini, kedinizin su tüketimi yetersizse yani vücuduna bir kedinin ihtiyacı kadar su girmiyorsa yaşayabilir, çünkü erkek kediler yapısal olarak buna müsaittir, idrar yolları dardır. Bir ihtimal de genetik yatkınlık.
Kedinizi kısırlaştırabilirsiniz, kısır olsa da olmasa da su tüketimine dikkat etmeniz gerekiyor zaten, bol yaş mama ve su.
Çok geç değil ama geç de kalmışsınız, bazı vetler kedi yaşını geçince kısırlaştırmıyorlar da.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Bilgim yok. Veterinerinize danışın.
Tek söyleyebileceğim lütfen kedinizi kısırlaştırın.
Geçmiş olsun.

Natkarat
Natkarat

10977

Yağ ve kir kaynaklı en sık çenede görüyoruz akneyi ama burada da olabilir. Diğer bir ihtimal ise testis tümörü. :( Umarım ikincisi değildir.

karamelek19
karamelek19

804

Biliyorum Kısırlaştırmam gerektiğini 4 yaşında erkek ama hep idrar yolu tıkanıklığı yaşadığımız için kısırlaştırma daha çok etkiler diye korkuyorum :( birde maddi olarak ailemin eline baktığım için tam olarak benim elimde de değil

karamelek19
karamelek19

804

İnşallah teşekkür ederim

karamelek19
karamelek19

804

Aslında çok kısa bir süre önce sonda takıldı kedime idrar yolu tıkanıklığından dolayı eğer bu noktalar o zamanda olsaydı görürler miydi sizce?

pillikontes
pillikontes

2876

farkedilirdi bence fotoya bakınca bile net anlaşılıyor ki eğer o zaman da olsaydı siz de farkederdiniz şu an olduğu gibi ..ama dediğim gibi akne gibi görünmesine rağmen o bölgede olması farklı bişey de olabilir..

karamelek19
karamelek19

804

Teşekkür ederim inşallah önemli bir şey değildir :(

puki1
puki1

77

Merhaba, baska bir problem icin arama yaparken karsilastim. Kedinizde kristal varsa ki idrar problemi benim kedimde de olustugunda veterinerimin söyledigi buydu. 1 ay boyunca ugrastik gittik geldik. En son 3 gün sondali veterinerde kaldi ve düzeldi. Fakat normal mama veremiyoruz. Verirsek kristal parcalayici maltla beraber veriyoruz. Kısırlaştırmadan problem yaşıyorsa Sakın kısırlaştırmayın iyice tıkanır.

puki1
puki1

77

Ve çok geçmiş olsun

Merhaba benim kedimde de aynı sorun var nasıl bir sonuca ulaştınız

yasement
yasement

119858

Veterinerde ozel bi isik tutup bakiyorlar benimkinin de memesinde vardi pire yumurtasi mi diye incelediler ama kir cikti ozel bir solusyonla sildiler bir kismini bir kismi yalayarak temizler tahris olmasin kediye bir zarari yok dediler bence bir goturun hem iciniz rahat eder hem nolur nolmaz

MERQ
MERQ

2523

"Testis tümörü" yazan bile var. (: Öyle semptom göstermez o tür hastalıklar. Bir şeyi yok kedinin arkadaşım. Az sürtünsün bir yerlere. Ayrıca boş ver kısırlaştırma.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5809 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR