Yavru Kedime Vitamin Kullanmalı Mıyım?

Alaracatlover
Alaracatlover

115979 Puan

Arkadaşlar kedime her ihtimale karşı zurich kedi kulak temizleme losyonu, bio pet active göz akıntısı temizleme losyonu, bio pet active diş ve ağız sağlığı damlası, zurich multivitamin ve tüy dökme karşıtı tablet aldımabartmış mıyım?

10 CEVAP

Bence abartmamışsınız :). Ama kulak temizliği için yarı yarıya suyla seyreltilmiş sirke, göz temizliği için demlenmiş ılık çay kullanabilirsiniz her şeyin doğalı daha iyi bence.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Herhangi bir problem olmazsa kullanmayin ya

Göz damlası kediniz british scottish İran gibi suratı basık bir kediyse şart ama normal tekirse çok da lazım değil. Kulak temizleme suyunu ben haftada bir defa kullanıyorum çünkü kulakları kirleniyor.

Alaracatlover
Alaracatlover

115979

@epiglottis şey kedim scottish fold yani çok hasaslar bu yüzden kullanıyım diyorum ama N&D mama ile ağır mı gelir diye korkuyorum

TATA4242
TATA4242

118617

@Kedizeytinvepeynir evet sirke çok etkili oluyor,birde eğer sirkenin etkili olmuyacağı durumlarda Crystalin(3 dk sonra su olduğundan zararlı bir içeriği yok isterse yutadabilir).Göz için papatya çayıda deneyebilirsiniz,göz damlalarından bile gerçekden daha etkili.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Biraz abartmışsınız :))

BalliBadem
BalliBadem

121963

Herşeyin fazlası zarar olabildiğince doğal tercih edin

Alaracatlover
Alaracatlover

115979

@kedizeytinvepeynir sizce zararlı olur mu bunları kullanmak. Kulak damlasını haftada bir yapacağım göz damlasında 3 günde bir vitaminleri sizce yavru kedim için nasıl kullanmalıyım?

Yok zararlı olmaz ben de şu an zoovital'in kulak temizleme suyunu kullanıyorum hediye gelmişti bitirene kadar kullanacağım. Vitamin maltını yaş mamasına karıştırın önce, tadını severse kendi tüpten yalamak isteyecektir. Tüy dökümü karşıtı tableti de yaş mamasına karıştırabilirsiniz.

onurtemiz
onurtemiz

116286

Bakım ürünleri vitamin ile ilgili değil normal bakım o isteyen yapar yapmaz o konunun abartı ile ilgili yok


Herkes kedisine vitamin kullanmalı tabi Bazı ürünler ve atıyorum kuru mama da Acana yaş mama da Naturea ve ya Schesir bunları düzenli yerse vitamine pek ihtiyaç kalmıyor. Arada sırada yoğurt olsun kefir olsun bıldırcın yumurtası olsun kullanabilirsiniz bazen. Tamamen tercih meselesi


Ev de kendiniz bile yapabilirsiniz yaş mama
Ek olarak herkes Gimcat vitamini önerir ama ne kadar etkisi vardı hatırlamıyorum uzun zamandır kullanmadık.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 451 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR