Kedimiz Patisine Hiç Dokundurtmuyor?

Seyma6390
Seyma6390

122636 Puan

Kedimi severken patisine deyince hemen çekiyor, ısırıyor. Sadece baş boyun kısmını sevdiriyor ama ben çok seviyorum patilerini daha altı buçuk aylık bize geleli 1 ay oldu acaba seve seve alışır mı ki tırnaklarını da hiç kestirmiyor bu yüzden. Mesela ben çok istiyorum patilerini karnını falan sevmeyi.

7 CEVAP

787891
787891

118097

zamanla alışır zaten kediler genelde kendilerini sevdirmek istemezler istediği zamanlar oluyor o zaman sevebilirsiniz

suleren
suleren

13520

Kediler partilerine, kuyruklarına ve karınlarına dokunulmasından pek hoşlanmazlar zaten. Bazen izin verebiliyorlar, karınlarını açıp sevmenizi isteyebiliyorlar ama genel olarak hoşlanmazlar.

Aysglllshn
Aysglllshn

245

Israrcı davranmadan dokunarak alıştı benimkiler. Patilerini kendileri koyuyır avuçlarıma

MRFatih
MRFatih

624

Patisine dokunduran ve bundan hoşlanan kedi neredeyse imkansız.. Bu tamamen iç güdüsel bir durum.. Savunmasız kalacağını düşündükleri için Patisine dokundurmazlar..

Fel__2
Fel__2

2388

Ön patisine dokununca ses çıkarmıyo benimki ama arka patisine dokununca hemen çekiyo karnına asla dokundurmuyo hemen tekme ve ısırık :D

Kubyusbaskent
Kubyusbaskent

103694

Sakinlikten beni bezdiren serseri kızım bugün ilk tirmigini atti... Sözün bittiği yerdeydim :) ısrarcı olmayalım istedikleri zaman elletsinler kedilerini :)

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Patiye dokunmak mi yok sağolun hastanelik olmak istemiyorum. Her yerini özgürce ve ondan izin almadan bile rahatça sevebileceginiz kedim patisine dokunuldugu an çekiyor ve bağırıyor . Mesela sizinle tokalasmak isteyen biri yana o değil de kolunuzdan opse hoşlanır miydiniz (biraz garip bir benzetme oldu)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2676 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR