Yaş Mamaya Nasıl Alistirabilirim?

Küçüklüğünden beri asla yememdigi şey yaş mama. Yaş mamaların sıvı kısmını yiyor yani suyunu ama o etleri yemiyor her çeşidi her markayı tek tek denedim ama sevmedi. Nasıl alıştıra bilirim.

13 CEVAP

Yok denendim ağzına soktum burnundan çıkardı inatla yemiyor parçalayıp öyle verdim yinede yemiyor ucuzdan pahalıya hepsini denedim piyasada mama kalmadı evde yapılan artık sonuçta önemli bir faktör hep kuru mamayla olmaz ki

Konserve de yemiyor paket de yemiyor ne garip hayvan. Ama ödül mamasınin paket sesini duyduğu an mutfağa koşuyor bu ne saçma şey anlamadım az veriyorum onu da. sulu şeyler mi sevmiyor acaba

Natkarat
Natkarat

10977

Whiskas'ın 100gramlık paketlerini de mi yemiyor? Bir marketten alın deneyin derim.

PandAiluroSena
PandAiluroSena

11570

Konserve yaş mama yemiyorsa kendiniz et alıp yapın hem daha fazla mama olur hem de daha fazla sevme ihtimali var

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Benimki de öyleydi ben de ezme yaş mama aldım yiyor artık. Yoksa hiçbir güç ona taneleri yediremez.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Dumaniskonunsahibi
Ciğer haşlayıp verin yememesi pek mümkün gelmiyor bana :)
Yememesi tadını bilmediğinden dolayı da olabilir.
Yaş mamayı bir kez ağzına soksanız yiyeceğine eminim :)

Natkarat
Natkarat

10977

Konserve yerine 100 gramlık paketlerden alın farkı görün. :D Neden bilmiyorum ama bizimki de konserve mamaları sevmiyor.

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Kediniz yaş mama seçme konusunda benimkinden daha secici oldugunu sanmiyorum ama benimki bonacibo sardalya ve ton balikloya hayir diyemedi. Her okuldan geldiğimde veriyorum böylece beni dört gözle bekliyor

PandAiluroSena
PandAiluroSena

11570

Whiskas gibi kalitesiz mamalara hiç bulaşmayın derim, onu yiyeceğine hiç yemesin daha iyi çünkü whiskasa bağımlı kedilerinden muzdarip olan baya insan var.

msjamonfro
msjamonfro

66

Kuru mamasıyla karıştırıp vermeyi Denediniz mi

dilaraxx
dilaraxx

114626

Whiskas ' i verin diyenler olmuş da o kalitesiz dandik mamayı kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü yarardan çok zararı var dicem ama yararı da yok hiç yemesin yaş mama daha iyi

Natkarat
Natkarat

10977

Gayette whiskas verebilirsiniz. Sürekli verin demiyoruz zaten. Alışması için başta bir iki paket yemesinden dolayı bir şey olmaz merak etmeyin. Öyle hemen bağımlı da olmuyorlar. Tercih meselesi ama ben sıkıntısını görmedim. Kendim de ülkemiz şartlarında iyi mamalarla besliyorum. Sadece kuru mamayla beslemektense geçiş aşamasında ve kısa süreli kullanımlarda çok daha masum emin olabilirsiniz.

Gul36
Gul36

113362

Yaş mamayı sevmeyen bir kedi zaten muhtemelen Whiskas, Felix vs mamaları da sevmez, yemez. Kendi kedimden biliyorum. Bebekken sevdiği yaş mamaları bir noktadan sonra yememeye başlamıştı, hangi markayı denediysem yememişti. En son sokak kedileri için aldığım Felix'ten koydum önüne, bakalım ne yapacak diye. Koklamadı bile. Sonra uzun zamandır takip ettiğim Herrmann's indirime girdi, hemen alıp denedim ve yedi. Sonrasında da diğer yaş mamalara da alıştı.


İsterseniz siz de deneyin, yemezse zorlamayın. Yaş mama yesin diye sağlıksız markalar almayın. Çünkü o katkılı mamalara alışırsa bu sefer başka şey yemek istemez.Evde sağlıklı sebze ve etlerle kendiniz hazırlasanız daha iyi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 681 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR