Kendinizin Tuvalet Kabını Neyle Temizliyorsunuz?

britishoglum
britishoglum

3695 Puan

Çamaşır suyuyla mı yoksa sabunla mı dezenfekte ediyorsunuz?

9 CEVAP

onurtemiz
onurtemiz

116286

Muhtemelen hepimiz kedi dediğinizi anladık :d


Kum seviyedi azalınca bakıyorum kum çok kirli o zaman kalan kumu çöpe atıyorum
Banyoda kedi şampuanı ve ya ne varsa fırça ile yıkıyorum kabı
Siliyorum nemini alıyorum kuruyor
Temiz kumu koyuyorum içine oldu bitti

Natkarat
Natkarat

10977

Çamaşır suyu plastik etkileşiminin iyi olmayacağını düşünüyorum. Bu sebeple ben bulaşık deterjanı kullanıyorum. Süngerin sert kısmıyla bir süre ovalıyorum. Hem kedinin oluşturduğu hem bizim temizlik sonrası oluşturduğumuz kılcal boşluklarda birikenler özellikle koku oluşumuna sebebiyet verdiği için belli aralıklarla tuvalet kabını değiştirmekte fayda var. Ben mümkünse 6 ayda bir yoksa en geç 12 ayda bir yenilenmesi taraftarıyım.

Gul36
Gul36

113368

Sabun, çamaşır suyu vesaire kimyasal ürünleri asla kullanmıyorum. Ne kadar durulansa da kedinin her gün kullandığı bir şeyde deterjan kullanılmasını uygun bulmuyorum.


Kaba önce karbonat döküyorum, üzerine sirke boşaltıyorum. Reaksiyona girip köpürüyor zaten. Sonra biraz bekletip fırçayla sürtüyorum ve iyice duruluyorum.

britishoglum
britishoglum

3695

Kedinizin. Ay yanlış yazmışım

Kevserhaksever
Kevserhaksever

13547

Değişim zamanı gelince yıkıyorum sabunla sonra da gümüş suyu sıkıp kurutuyorum. Dibinde kalıntı kalmadığı için temizlemek benim için kolay oluyor :)

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Kirliyse kalan kumu atıp kabın içine su dolduruyorum. Cif döküyorum.
Kabın içindeki cifli suyla temizlik beziyle siliyorum.Duşta da iyice duruluyorum. Son olarak peçeteyle de ıslaklığını alıyorum mis gibi oluyor..Yeni kum da koyduk mu deymeyin keyiflere :))

yasminackz
yasminackz

13628

ben sabun kullanıyordum karbonat dökmeyi daha sağlıklı gördüm deneyeceğim

cagdan
cagdan

3497

Kabın dibine idrarlı kumun yapışıp kalmaması için taban malzemesi ne olmalı arkadaşlar?

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133425

Kum kabına geçirilen poşetler oluyor ondan alabilirsiniz, ama kediniz sert kazıyorsa yırtılabilir biraz. Gene de poşetsiz haline göre çok temiz kalıyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap