Odamı Çamaşır Suyuyla Temizledim

surayilmz
surayilmz

4336 Puan

kedim kısırlaştırmadan önce cok fazla püskürtme yaptığından odamı çamaşır suyuyla temizledim odanın kapısını kapadım kedimi farklı odaya aldım ne kadar süre sonra kedimi odasına geri bırakayım zararı olur mu zemini yaladığında

7 CEVAP

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Çamaşır suyunu suya ekleyip seyrelttiyseniz sorun olacağını sanmam. Geçmiş olsun her ikinize de:)

Bellasmom
Bellasmom

2683

İyice duruladıysanız bir sorun olacağını sanmıyorum. Ama bir de üstünden sirkeli suyla silerseniz daha iyi olabilir.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Ohooo kalmamıştır onun kokusu :))
Rahatsız olmaz korkmayın.
Aksine küçük beyin çiş kokusu gitsin diye yapıyorsunuz tüm bunları. Çiş kokusunu alırsa yine aynı noktalara çiş yapma alışkanlığına geri dönebilir.
Alışkanlıkları değiştirmek zordur bizler bile kolay değişmiyoruz:))

surayilmz
surayilmz

4336

bol suya az bir şey karıştırdım çamaşır suyu,evde sirke yok ama tekrar sadece su ile geçicem üzerinden koku kalmaması için tesekkürler :)

britishoglum
britishoglum

3695

Benimki de birkaç gün önce püskürtmüştü. Önce her yeri sirkeyle sildim. Birkaç saat sonra da sıcak su + çamaşır suyu + birkaç damla parfüm sıkmıştım. (aslında her temizlik yaptığımda viledaya birkaç damla parfüm sıkarım ev mis gibi kokar. Yıllardır böyle yapıyorum :)). Neyse hiçbir şekilde koku kalmamıştı zaten

surayilmz
surayilmz

4336

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için :)

Natkarat
Natkarat

10977

Bizim hiç püskürtme sorunumuz olmadı ama temizlerken sadece çamaşır suyu kullanılmaması gerektiğini defalarca okudum. Zaten sadece çamaşır suyunun kokusuna koşturarak gelen kedi için o temizliğin püskürtme konusunda etkili olacağını düşünmüyorum. Amonyak içeren temizlik malzemelerini bırakmanız gerekiyor. Ben çamaşır suyu kullanmadan temizleyince içim rahat etmediği için önlem olarak çamaşır suyu + beyaz sirke + yüzey temizleyici + arap sabunu şeklinde karıştırıp temizlik yapıyordum. Bundan sonraki temizliklerinde özellikle sirke ve arap sabunu kullanmanızı tavsiye ederim.


Yalaması elbette sağlıklı değil ama korkacak kadarda önemli değil. Zaten sulandırılmış olduğu için ve yerde kalan miktar minimal olduğu için korkmayın. Ayrıca havalandırmışsınız da kısaca içiniz rahat olsun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 444 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR