Kedim Kafayı Yedi

Teemo
Teemo

229 Puan

merhabalar arkadaslar.
ben 3 tane yaklasik 2,5 aylik yavru kardes kedilere bakiyorum. anneleri oleli 1 ay falan oldu. bugune kadar gayet iyiydik. ama aralarinda en irisi, simarigi erkek olan kedim ve kiz olan kedim dun sabah bir sekilde disariya cikmis. aradik bulamadik, ama sonra kendileri oglen geri geldiler. bizde aldik iceriye. ama iri olan erkek asiri sinirli, diger 2 kediye durmadan hirliyor. her an kavga edecek edalarinda. bana bile saldirdi, neden boyle oldu birden? disari mi gitmek istiyor. yavrular korkuyor saklaniyolar ondan.

8 CEVAP

Badems
Badems

12123

Olabilir, dışarıda bir şey sinirlendirmiştir ya da ondan etkilenmiştir. Dışarı çıkmasına izin vermeyin bence. Binbir tane şey var, insanlarımız sorumluluk sahibi değil çarpar bırakır gider, hastalık kapar, çocukların elinde oyuncak olur yavrular.

tubanur
tubanur

120464

Dışarıda bir şeyden etkilenmiş olabilir. Lütfen tekrar kaçmalarını önleyin. Camlarınıza mutlaka açamayacakları sineklikler taktırın. Balkonada izin vermeyin onların iyiliği için.
Kedilerinizi 1-2 gün ayırın sonra tekrar bir araya getirip hareketlerini kontrol edin. Belki sakinleşmiş olur ve eskiye döner

Gsima
Gsima

2747

kuduz aşısı varmıydı ?????

Teemo
Teemo

229

kuduz asisi yok.
annesi apartmana dogurdugu icin bakiyoruz hepsine. cokta sagliklilar. kedi suan normal davraniyor ama diger kiz kediye karsi cok sinirli davraniyor. neden anlamis degilim.

Badems
Badems

12123

Nerede doğmuş olduklarının bir önemi yok. 3 aylıktan itibaren bütün aşılarını yaptırmanız gerekiyor. Şu an iç dış parazitleri olmalı onların. Birkaç hafta sonra da kuduz, karma, lösemi aşıları yapılmalı. Ve tubanur'un dediği gibi, sağlam sineklikler taktırın lütfen.

Teemo
Teemo

229

zaten asilarini yakinda yaptiracagim ama kedinin bu sinirli tavirlari disardan bir seyden etkilendi diye mi oldu acaba? suan sakin diger yavrunun yaninda uyuyor.

Teemo
Teemo

229

bu arada kedi durmadan disari cikmak istiyor. miyavliyor cikmak icin.

Teemo
Teemo

229

farkettim ki iki kedimde kiz olan yavruya tavir takinmislar.
nedenini anlayamadim bir turlu.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1850 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79753 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR