Tavuk İçermeyen Yavru Kedi Maması

Deliladilan
Deliladilan

13477 Puan

kedimin tavuğa alerjisi var ve hamileyken yavru maması yemesi gerekiyormuş. tavuksuz yavru maması sadece feliciada gördüm onun da içinde et yok. var mı önerebileceğiniz?

13 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

N&d nin tüm tahilsiz mamalari yavru kedi mamasinin icergine sahiptir. Hatta bircok marka yavru kedi mamasindan daha besleyici. Zaten n&d kitten mamasinin tek farki mama tanesinin kucuk olmasi yani icerigi yetiskin mamasiyla ayni. Kediniz balik seviyorsa balikli sevmiyorsa kuzulu tercih edebilirsiniz.

mavitilki
mavitilki

11065

Hill's balıklı yavru kedi mamaları var.

Affaccann
Affaccann

665

Acana ve orijen evde duran kedilere verilmesine karşı görüşüm var bence hele ki hareketsiz bir kediyse N&D veriyosanız bile ek besinlerle destekleyin sıvı alımını arttırın

Gamzessven
Gamzessven

21488

Nd yetişkin mamasının felicia yavru mamasından daha besleyici olduğunu söyleyebilirim. İçeriklerini incelerseniz siz de fark edersiniz. Yavru verin denmesinin amacı daha protein ve yağ içermesi ve besleyici olması. Markanın kalitesi düştükten sonra bu değerler de düşüyor ve yavru vermenin bi anlamı kalmıyor. Kaliteşi markanın yetişkinini tercih ederdim

mavitilki
mavitilki

11065

Aynen öyle en kötü kırarak verirsiniz :)

Sselin1
Sselin1

122024

Mavitilki zaten kedisi yavru degil hamileymiş :) ki yavru bile olsa n&d mamanin taneleri cok büyük degil verdigim yavru kediler cok rahat yemislerdi.

onurtemiz
onurtemiz

116286

Acana Grasslands alabilirsiniz
Balık içerikli kitten mamalar da var tabi Orijen Six Fish de bunlardan biri
ND genel çeşitleri

Deliladilan
Deliladilan

13477

Bunu bilmiyordum. Tahılsızını hiç kullanmadık, denemek lazım. teşekkürler cevaplarınız için :)

GlsmKrpk
GlsmKrpk

117213

Benim kedim de balıklı yemleri zor yiyor en son aldığım yemle keşfettim bunu kusma problemi vardı ve çok zayıf . Veterinere gittik gıda alerjisi olabilir dedi ve tek besin kaynağı önerdi . Yani tavuklu yemse içeriğinde sadece tavuk olmalı. Biraz araştırma yaptım ( En iyi tahılsız , gdo'suz yem üreten firmaları araştırdım , diğer markalara bakmadım) maalesef böyle bir şey yok. Balıklı yemlerde tavuk yağı var mesela . Tavuklu yemlerde de balık yağları var.
Sizde araştırma yapıp öbür markalarda aynı sonuca ulaşırsanız yem tavsiyem Naturea balıklı kedi maması'dır. Bir tek bu markaya güveniyorum şimdilik
Acana ve Orijen aynı firmaya ait ve bir dönem yemlerinde "sarmonella " çıktığı için geri toplatılmış aynı dönem yurt dışında bir çok köpek sahibi köpeğini kaybedip dava açtığı halde firmaya ceza kesilmemiştir . ( Kuru Mama Kandırmacası 2016/ Belgeselde bahsi geçer)

Deliladilan
Deliladilan

13477

zaten maması N&D düşük tahıllı balıklı ve kuzulu var değiştirerek veriyorum. acana orijen aşar bizi :)

Sselin1
Sselin1

122024

Yani tahilli verseniz de olur yas mama destegi saglarsaniz yeterli olacaktir. Ama tahilsizin protein orani daha fazla bu anlamda daha besleyici. Tam kitten mama yani.

Deliladilan
Deliladilan

13477

hem de öyle hareketsiz ki kedi olduğunu unutuğunu düşünüyorum. ne oyuncaktan anlıyor ne bir şey.

Lushi
Lushi

200

pro choice var kuzu etli bir mama

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1128 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80716 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR