Felicia Hypoallergenic Tavuklu Ve Hamsili Düşük Tahıllı Yavru Kedi Maması

pillikontes
pillikontes

2876 Puan

bu aralar kuru mama araştırması yapmaktan kafayı yicem..Şuan royal canin den N&D karıştırıp veriyorum 7 aylık olan kızıma ama bu mamalar için iyi diyen de var kötü diyen de.. şimdi Felicia yı denemeyi düşünüyorum ama kullanan var mı aranızda içeriği pek tatmin etmedi kurutulmuş tavuk proteini diyor. emin olamadım iyi mi değil mi

7 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

Icinde direk et olan mamalalari tercih edin. N&d, brit care, acana, orijen, instinc, naturea, fitmin gibi tabi her mama her kediye iyi gelmez uygun mamayi bulana kadar bir kac mama degistirmek zorunda kalabilirsiniz. Suanki beslenme seklinden memnunsaniz boyle devam edin bence. Daha sonra yavas yavas royal canini birakirsiniz.

Bue
Bue

773

Ben royal kullanıyorum ancak evde mama yapıp beslenmesini destekliyorum çünkü benim kızın midesi her mamayı kaldırmıyor. Daha önce size mi söyledim bilmiyorum da royal canin siyam mamasını bir araştırın isterseniz kullananlar çok memnun.

Bellasmom
Bellasmom

2683

Felicianın yazdığınız mamasını bir süre kullanmıştım kedime hiçbir sorun yaşamadık ancak içinde gerçek et yok ve fiyatı da giderek artıyor. O fiyatlara içinde gerçek et olan bi mama almanızı öneririm.

Sselin1
Sselin1

122024

Evet felicianin gecen sene kilosu 14 liraydi simdi 20 lira bir anda uctu. numune bulamazsaniz Bazi vetler acik mama satiyor sevecek mi diye yarim kilo alip deneyebilirsiniz. N&d bazi kedilerde tüy dökülmesine sebep oluyor bircok kisi bundan sikayetci tabi mamayla mi ilgili mevsimsel mi kedinin bünyesiyle mi alakali net bir sey soylemek dogru olmaz. Isterseniz fitmin prutiy ya da acana mamayi bir deneyin. Ama bunlarda tüy dökülmesi yaparsa daha az et iceren mamalari deneyin.

pillikontes
pillikontes

2876

Bue


aslında mantıklı olabilir siyamlar için özel üretilmiştir heralde ama hiç denk gelmedim bi bakayım gerekirse onu alırım

pillikontes
pillikontes

2876

Sselin1


yorumlara göre mama almak ne kadar doğru bilmiyorum ama bazıları N&D yi memnun olarak söylerken bazıları şikayetçi durumdan.. genel olarak her mama için aynı durum söz konusu.. Veterinerimize sorayım açık olarak deneme amaçlı alıp denemek istiyorum. teşekkür ederim :)

pillikontes
pillikontes

2876

keşke numune alabilsek kaç yere mail attım ama numune alamadım.. ben kilosunu az ve tüy dökülmesini fazla buluyorum . vet. mevsimsel deyip duruyo.. royal canin tavuklu diye N&D ocean serisi morina balıklıyı aldım şuan onu deniyoruz.. Ama bunu da görünce fikir almak istedim çünkü bi ara veterinerimiz felicia yı önermişti

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 516 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR