Kedimin Dogumumu Yaklaştı Acaba?

cicek67
cicek67

4743 Puan

Kediler dogumu yaklaştığında nasıl davranıyor. Bugün biraz sıkıntılı gibi yanımdan hiç ayrılmıyor sokuluyor kumu harici bi yere tuvaletini yaptığını hiç görmedim bugün bi çok yeri ıslattı, arada bi değişik değişik miyavlıyor :( bi şeyi mi var acaba yoksa doğumu mu yaklaştı

13 CEVAP

cicek67
cicek67

4743

@PandAiluroSena soruyu yazdıktan yarım saat sonra kedim doğum yapmaya başladı:) yanımda yatıyordu 10 dakika mutfağa geçtim geldiğimde 2 tanesini doğurmuştu koltuğun üzerinde, aldım yerine koydum şu an 4 taneler :) emiyolar maşallah çok mutluyum çok tedirgindim korkuyordum bi şey olur diye, oturdum dua ettim başında valla :)) şu an 4, 5 6 olur mu bilmiyorum:)

PandAiluroSena
PandAiluroSena

11570

Benim kedim doguracagi gunun sabahi beni uyandirip surekli surunmustu yuzume, mirlamisti masaj yapmisti, oyle uyuyakalmisim uyandigimda onun icin hazirladigim kutuda bebekler vardi minik minik ciyaklayan :) hic bagirmamisti dogum yaparken ama yillar once baktigim bi kedimde kuytu koselere girip yatmak istiyordu ve ciglik cigliga bagrinmisti, her kedi farkli tepki veriyor. Kac gun oldu gebeligi biliyor musunuz?

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Annane olmuşsunuz :))

velespityesil
velespityesil

2136

Gözünüz aydın. Geçmiş olsun.

PandAiluroSena
PandAiluroSena

11570

Ilk dogumda genelde hep 4 oluyorlar, karnini yoklarsiniz bi sislik varsa diye icerde bebis kalmasin. Umarim saglikla buyurler cok guzel zamanlar gecireceksiniz minik torunlarinizla, o kadar canim cekti ki yine anane olasim geldi :)

cicek67
cicek67

4743

@PandAiluroSena baktım karnına herhangi değişik bi durum yok gibi. İçinde bebiş olsa hareketlerinde bi değişiklik falan olur değil mi? Çünkü yok gibi. Yine de tekrar bakarım çok teşekkür ederim ilginize :)

PandAiluroSena
PandAiluroSena

11570

karnı yumuşaksa, hafifçe bastırdıgınızda içeride bir sertlik hissetmiyorsanız,vucudunda kasılmalar yoksa sorun yok demektir ki bu saatten sonrada olmaz zaten. başka bi sorunuz olursa sorabilirsiniz, kedim 1 senede 3 kere dogum yaptı sokakta yasarken, sayesinde epey tecrube sahibi oldum :) ve bebekler 3 aylık olunca anne kediyi kısırlaştırın ki bir daha hamile kalmasın, benim kedim nasılsa bebeklerine bakan var diye başıma bırakıp, kaçıp gene hamile kalıyordu, benim düştüğüm hataya düşmeyin. kolaylıklar dilerim :)

cicek67
cicek67

4743

@PandAiluroSena çok teşekkür ederim dünden bu yana çok yardımcı oldunuz bana :) aklıma takılan bir durum olursa sizi rahatsız edeceğim tekrar iyi ki varsınız:))

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Yaklaşık olarak 2 ay sonra doğum yapıyorlar.

cicek67
cicek67

4743

@LadyAndCat evet ya çok şükür :))

cicek67
cicek67

4743

Teşekkür ederim :))

PandAiluroSena
PandAiluroSena

11570

ne demek rica ederim :)

Natkarat
Natkarat

10977

Eğer kısırlaştırma düşünceniz varsa 2.5 ayı doldurduğu gibi kısırlaştırın. Sütten tamamen kesilmelerini beklemeyin. Aksi taktirde yeni yavrularla yeni doğuma hazırlanıyor olarak bulursunuz. Biz bu hatayı daha önce yaptık. :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 568 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR