Britcare Sunny.

bihtercik
bihtercik

115875 Puan

Nd balıklı mama kullanıyoruz ve tüyleri daha çok dökülmeye ve sertleşmeye başladı.
Sunny kullanan var mı aranızda?
Tereddütte kaldım.

17 CEVAP

onurtemiz
onurtemiz

116286

Ey ND duy sesimiz artık ah ND


Tekrar diyeyim 4 farklı ND kullandık hepsi de döktü bizim oğlanın tüylerini her kedinin değil ama kimisinin hatta çoğunun tüylerini dökecektir.


Brit Care ben de kalıcı olarak geçmeye düşünmüştüm ama hem iyi yorumu çok hem de kötü yorumu çok anlamadım ben de almadım.


Sselin1 hanıma sorun ben onun araştırmalarını gözlemlemerini çok takdir ediyorum, beğeniyorum.


Gul36 keza yine aynı şekilde
Şu an da ismini yazamadığım birkaç kişi var yine buradan.

Sselin1
Sselin1

122024

Onurtemiz teşekkür ederim :) Evet konustuk mamalarin icerigini biliyorum ama deneyip kullanmadan net bir sey söyleyemiyoruz en iyisi kullanici yorumlari. Bu sitede sunny kullananlar illaki vardir tecrübelerini paylaşir bizimle umarim :)

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Sunny degil ama crazy ve missy kullandım ikisi de dışkıyı yumuşattı ve inanılmaz kokuttu. Crazy'yi sevmişti ama missy'yi severek yemedi kedim. İkisinden de ikişer kilo kullandım, uzun bir süre değil ama tüy anlamında bir olumsuzluk görmedim. Bence az bir şey alıp deneyin elinizde kalmasın. Çünkü brit care hakkında birçok kişiden duydum aynı şikayetleri.

bihtercik
bihtercik

115875

Dün atlaspete mesaj attım numune için iki aydır ellerinde yok.
Diyorum ki kedimin sevip sevmeyeceğini nereden bileyim denemek istiyorum yazdım bana yeme garantili mamalarımız dedi :D
Ona bakılırsa tüm firmalar aynı şeyi söylüyor biz neden inanalım ki zaten herkes şikayetlerinden bahsetmiş.


@zehrabulutt
bu yorumunuzdan sonra kesin olarak vazgeçtim.
teşekkür ederim :)

TATA4242
TATA4242

118617

Hiç kullanmadım yani ne desem yalan olur,brit care markasıda,braveryde orta segmentdeki bir mama ama kullanmadığım için sadece içeriğe bakabilirim.Şahsen ben iki markayıda sevmiyorum,bunu belirtim.
Bravery
YETİŞKİN SOMON BALIKLI


Bileşim
Kurutulmuş somon balığı, tapyoka, tavuk yağı (AC bir kaynağı, yağlı Ω-6)., Bezelye, hidrolize somon proteini, patates proteini, maya ve maya Saccharomyces cerevisiae (kaynak mannooligosakkarıtler - MOS ve β-glukan) özü , pancar küspesi, keçi boynuzu bakla, tatlı patates, som balığı yağı (kaynak AC yağ Ω-3-EPA ve DHA)., mineraller, doğal selüloz (çözünmez lif kaynağı), inülin (çözülebilir lif hindiba fosfooligosacáridos kaynağı - FOS), kondroitin Plantago ovata, uçucu yağlar (kekik, tarçın, karanfil, kekik, biberiye, nane, yeşil çay), glukozamin yuka, hidrolize kabuklular (kaynak), hidrolize kıkırdaktan ekstre edilmiş çözünür diyet lifi (kaynak) liyofilize kavun suyu konsantresi (süperoksit dismutaz bakımından zengin - SOD).


Analitik Bileşenler
Ham protein% 32.00, Brüt yağ% 16.00, Ham selüloz% 3.70, Ham kül% 8.20, Kalsiyum% 1.00, Fosfor% 1.00, Sodyum% 0,60, Magnezyum 0 ,% 09, Nem oranı% 8,00, EPA + DHA% 0,52, Glukozamin hidroklorür 300 mg / kg, Kondroitin sülfat 220 mg / kg


Brit Care Sunny
Somon yemeği (% 20), somon proteini (% 15), pirinç, suyu alınmış bir piliç (% 14), pirinç kepeği, tavuk yağı (korumalı tokoferoller gibi), kurutulmuş elma, som balığı yağı (% 4), tavuk karaciğer (% 2) bira mayası, manan-oligosakkaritler (155 mg / kg) Frukto-oligosakaritler (125 mg / kg), avize ağacı özütü (85 mg / kg), kadife çiçeği (50 mg / kg), deniz (50 mg / kg).


Kalite Özellikleri
% 35 ham protein, ham yağ% 20 ham lif,% 3.2, ham kül% 6.2, nem% 10,% 1.2 kalsiyum,% 0.9 fosfor, sodyum,% 0.4,% 0.08 magnezyum


İçerik olarak ikisinin karbonhidrat oranı birbirine çok yakın,o açıdan çok fark yok.İçerik olarak Braveryde somon balığı yazıyor,negatif yönü oranı yazmıyor ve et yazmıyor.Brit care yemeği olarak bahsediyor ama oran belirtme açısından (detay)brit care daha iyi,ama pirinç içermesi hoş olmamış.Bravery fazlaca kanatlı yağı (tavuk yağı)içeriyor buda hoş değil,doğal ürünlerden yararlanmaya çalışmış ama alerjik,hassas bir kedi için uygun değil.Kediniz sağlıklı ve hassas değilse,doğal ürünleri hoş olmuş.Açıkcası ben bu kadar fiyat farkına britcare derdim,illa ikisinden biri olucak ise.Ama ginede ikisininde iyi olnadığını belirtim,yani özellikle Bravery markasının satıldığı fiyata,5 kg gerçek balık içeren ürün almak mümkün,Acana,Orijen,İnstinct,Fitmin,Sanabelle vb.markalar Braveryi yerine tüm bu markalar arasından İnstinct seçmek daha mantıklı.Bravery alt ürünü var bide gerçi oda birşeye benzemez.Markası

AMITY İspanyol Alınatur Petfood SL şirketi tarafından bu ikisi üretiliyor.Brit Care ise VAFO PRAHA ltd. tarafından Çekyada üretiliyor.Kendi sitelerinde daha çok seçenek bulmak mümkün.Ben ginede sevmiyorum :):):)

TATA4242
TATA4242

118617

Ben Nd prime kuzu etli kullanıyordum,bir ara değişiklik olsun diye Matisse kitten almıştım,şuan onu kullanıyorum.Yemesi açısından deli gibi yiyor(farmina ürünü diye güvenmiştim,gluten vb içeriği var)normalde geçiş dönemi tüy dökerdide,hiç bu kadar tüy döktüğünü görmemiştim,kuzu etli olan mamada neredeyse tüy dökümü olmuyor.Eğer elimdeki matisse bitene kadar Acana Wild Prairie ürünü fiyatı uçmassa onu denicem,eskiden Grasslands kullandım o dönemlerde tüy dökümü Nd prime kuzu etli olandanda azdı ve severek yiyordu.Şimdi Grasslands ürünününde fiyatı uçmuş gitmiş.Kısaca açık konuşmak gerekirse Nd prime kuzu etli tam fiyat performans ürünü diyebilirim.Ama neden bu kadar fiyat artışı oldu çözemedim :)

TATA4242
TATA4242

118617

Tahılsız olan, düşük tahıllı olanıda kullandım ama tahılsız daha iyi geldi.

TATA4242
TATA4242

118617

Düşük tahıllı 370
Tahılsız 470 tl ort.
Hassas bir kediniz var ise tahılsız öneririm,çünkü gine bilinenin aksine kedilerde en çok tüy dökümüne ve alerjiye sebep olan ürünler,soya,tahıl,balık,sığır eti ve karbonhidratlar.Hassas kediler için kuzu etinin çoğunluk olarak bulunduğu ürünleri öneririm.Bu üründe patates olmasını sevmiyorum,eğer dediğim gibi Acana Wild Prairie fiyatı elimdeki mama bitene kadar fazlasıyla zamlanırsa,çünkü 3 ayda neredeyse ürünlere neredeyse 100 lira zam geldi, en fazla 4 ay önce düşük tahıllı kuzu etli 280 tl iken şimdi 370 tl,dediğim gibi zamlanırsa Nd Pumpkin model ürüne geçmeyi düşünüyorum.Fiyatı genel olarak artmıyor ve Geyik eti,Ördek eti,Bıldırcın eti gibi modelleri olduğu için ürün modeli değiştirerek,düzeni sağlamak mümkün,tüm ürünlerinde fiyatları genelde aynı.Orijen veya Acana gibi ürünler arasında uçuk farkları yok,bu sebeple tercih edebilirsiniz.Ayrıca Nd Prime yani tahılsız ürünlere göre çok daha hassas içerikleri var.

bihtercik
bihtercik

115875

simdi düşük tahıllı balıklı yiyor o zaman bir dahakine ondan alayım.
ben tahılsıza biraz karşıyım ya.
ev kedisi sonuçta %40protein gercekten ağır gelebilir

TATA4242
TATA4242

118617

Evet fiyatları şuan öyle,düşük tahıllıda iyi,10 kgliklere epey zam geldi ve halen geliyor dediğim gibi 370 e çıkmışken şimdi 400 leri zorluyorlar,büyük ihtimalle diğer sitelerde fazla dayanamaz gibime geliyor:)Eğer elinizde mama yoksa,sipariş verebilirsiniz.

muffincookie
muffincookie

12870

Benim arkadaşım İnstinct kullanıyor.Bayağı memnun.Nirde BritCare Sunny ya da tüm tüy sağlığı mamada gerçek et bulunmaz.

bihtercik
bihtercik

115875

evet selin baya bilgili bu konuda sordum kendisine.
ama hala tatmin edici bir cevap alamadım :(

bihtercik
bihtercik

115875

bravery somonlu tahılsızla başka bir mamayı karıştırmayı düşünüyorum şuanlık

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Yeme garantisi olayı şöyle oluyor, paketin %10'undan daha azı yenmişse iade edebiliyorsunuz satın aldıktan belli bir süre içinde. Ben daha önce iade ettim proplan markaydı ama yeme garantisi veren her markada geçerli bu durum hem de 10 kg'lık mamaydı. Proplan kitten'a köpek maması karışmıştı, o da ayrı bir rezaletti gerçi.

bihtercik
bihtercik

115875

tata siz hangi mamayı kullanıyorsunuz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1215 Görüntüleme
  • 17 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR